<>

 
 
 
A Southampton, a Nijmegen és a Maccabi Tel Aviv igazolhatja hírét, míg a Crvena zvezda kosarasai bajba kerülhetnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: Élcsapatok, ha beindulnak!

A Southampton, a Nijmegen és a Maccabi Tel Aviv igazolhatja hírét, míg a Crvena zvezda kosarasai bajba kerülhetnek.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Shmona-Maccabi Tel Aviv, 2 (2,10) - izraeli bajnokság, 19:55

A Shmona az elmúlt években volt bajnok, megjárta az Európa-ligát, most kilőtt, otthon brutális, védelme is, de a Maccabi más szint, a kezdeti gondok után négyet nyert és a legjobb támadósora.

Jong Ajax-Nijmegen, 2 (1,80) - holland másodosztály, 20:00

Az Ajax fiókcsapata felemás, otthon 3-1-1-es mérlege nem rossz, de a Nijmegen az élvonal szintje, a kulcs a védelem (csak 10 kapott gól) és idegenbeli 4-1-1-es mérleg is meggyőző.

Cedevita-Crvena zvezda, 1 (1,95) - kosárlabda Adria-liga, 20:30

A Crvena a mezőny legjobbja, 8-0-s mérleggel áll, ám a Galatasaray otthonában úgy kapott ki kétszeri ráadásban, hogy győzelmet érdemelt, ráadásul az Euroligában újabb rangadó vár rá. Az egyetlen versenyképes csapat, a Cedevita ellen tartalékolhat.

Aston Villa-Southampton, 2 (1,75) - angol bajnokság, 21:00

Túlzás, amit a So'ton művel, nemde? És az oddsok is kezdenek durván csökkenni, de mikor a legjobb védelem és legrosszabb támadósor találkozik (5 kapott, 5 lőtt gól), muszáj a 2-est tennünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!