<>

 
 
 
A Roma, a Porto és a Chelsea győzhet, míg a Manchester City és a Bayern München gólokat szállíthat a BL-ben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: Négy BL-meccs, négy tipp...

A Roma, a Porto és a Chelsea győzhet, míg a Manchester City és a Bayern München gólokat szállíthat a BL-ben.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

101. CSZKA Moszkva-Roma, 2 (2.48) - Bajnokok Ligája, 18:00

A CSZKA megrekedt, zsinórban három zakója van hazájában, a City ellen otthon szerencsével állt fel, igaz idegenben remekelt. A Roma a hazai 5-0 után győzelmi kényszerben jön, megoldja.

105. BATE-Porto, 2 (1.55) - Bajnokok Ligája, 18:00

A BATE a Debrecen is szerencsés volt, azóta 7-0-ra, 6-0-ra és 5-0-ra kapott ki, bizonyítja gyengeségét. A Porto nem annyira erős, mint azt gondolnánk, de ez ujjgyakorlat lesz számára.

123. Schalke-Chelsea, 2 (1.82) - Bajnokok Ligája, 20:45

Di Matteo sem tudott egyelőre rendet rakni a Schalkénál, túl sok gólt kap, Londonban szerencsés volt. A Chelsea-n ha odateszi magát, simán kell, hogy nyerjen, és kell a három pont az elsőséghez. Az odds sem rossz, a Wolfsburg 2,30-at kapott szombaton...

112. Manchester City-Bayern München, több mint 2,5 gól (1.63) - Bajnokok Ligája, 20:45

A City védelme borzasztó, a BL-ben évek óta kínlódik, de most muszáj nyerni. A Bayern jobb csapat, de már csoportelső, tét nélkül játszik, így az első meccsnél (0-1) sokkal nyíltabb csata lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!