<>

 
 
 
A hétfői napon jó esélyt látunk a Lokomotív sikerére. Emellett a hollandoknál a NEC vendégként is nyerhet, míg Düsseldorfban kevés gólra számítunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: orosz, holland és német derbik

A hétfői napon jó esélyt látunk a Lokomotív sikerére. Emellett a hollandoknál a NEC vendégként is nyerhet, míg Düsseldorfban kevés gólra számítunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

020. Lokomotív Moszkva - Ufa, 1 (1.43) - orosz bajnokság, 17:00

A 9. és a 11. találkozója a 14. fordulóban. A Lokomotív nehézkesen lendült bele a bajnokságban, pedig tavaly még az aranyra is volt esélye és kerete nyáron nem gyengült, mégsem jöttek a sikerek. Most azonban már 5 meccses veretlen szériát fut, mely alatt mindössze 1 iksz csúszott be, az is a Szpartak elleni városi rangadón, legyőzték többek közt 4-2-re a Dinamo Moszkvát is. Az Ufa elsődleges célja újoncként a bennmaradás és 13 pontja egyelőre a vonal felett tartja. Ez azonban nem sokáig marad így, ha nem tudja megszakítani immáron 4 meccses nyeretlen szériáját. Kerete alapján viszont ez nem a Lokomotív ellen fog bekövetkezni, Moszkvában pokolian nehéz még az ikszet is kiharcolni és jó esélyt látunk arra, hogy az újoncnak sem jön ez hétfőn össze!

033. Ajax 2 - NEC Nijmegen, 2 (1.80) - holland másodosztály, 20:00

A 11. fogadja az éllovast a 15. fordulóban. A Jong Ajaxot a múlt szezonban szívesen fogadtuk, tehetséges, de rutintalan fiatalok alkotják, akik közül helyenként a legjobbak az első csapathoz mentek fel, néha onnan érkeztek páran. A liga szintjén egy középgyenge csapat, általában eseménydús meccsekkel. Ezúttal is átlagost hoz, otthon 3-1-1-es mérlege és 13-9-es gólaránya egészen jó a hazai pályás csapatok uralta mezőnyben. A Nijmegen meglepetésre esett ki, kerete tudvalevő volt, hogy kiemelkedik, és mivel együtt sikerült tartani a csapatot, egyértelmű volt a helyzet. Nem is nagyon hibázott egyelőre, a 33 gól papíron rengeteg, de a liga szintjén vannak jobbak, az igazán fontos, hogy tud védekezni, ez ugyanis itt szinte senki sem képes. Idegenben 4-1-1-es mérlege és 12-5-ös gólaránya megbízható, veresége még a nyáron csúszott be. Azóta majdnem maximális pontot gyűjtött be. AZ odds esik, behúzzuk a 2-est.

038. Düsseldorf - Fürth, kevesebb mint 2.5 gól (1.81) - német másodosztály, 20:15

A Düsseldorf kiesése óta feljutásra esélyes csapatként van számon tartva, ám tavaly nagy hullámvasút volt a szezon. Egyelőre a mostani stabilabb, a túl sok döntetlen ellenére ott van a mezőny elejében. Hazai pályán egyelőre meglepően szenvedős, csak 2-3-1-es mérleggel áll és 8-8-as gólaránya sem biztató. A Fürth szintén élmezőnyt tűzte ki célul egy évvel ezelőtt, végül az osztályozón bukott el. Eygelőre sebezhető, védelme érdekes módon szintén otthon hibázgat, igaz támadósora megoldja. Idegenben teljesen más csapat, eddigi öt pontjából négyet legutóbbi két meccsén szerzett. Sokat elárul stílusáról, hogy 4-8-as gólarányt tud. Rangadószagot érzünk, ahol túlságosan nagy izgalmakra nem kell számítani. Akár egyetlen gól is eldönthet minden, az oddsok ehhez képest biztatóak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!