<>

 
 
 
Két jó formában lévő csapat találkozik a Seria A 12. fordulójának zárómérkőzésén, ahol a Genoa a Palermót látja vendégül.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Izgalmas meccsnek ígérkezik a Genoa–Palermo

Két jó formában lévő csapat találkozik a Seria A 12. fordulójának zárómérkőzésén, ahol a Genoa a Palermót látja vendégül.
Olasz bajnokság
Genoa - Palermo
Hétfő, 20:45 óra

A hazaiak fordulók óta szorgosan gyűjtögetik a pontokat, olyannyira, hogy már 6 meccse veretlenek (4 győzelem, 2 döntetlen) és már az ötödikek a tabellán. Otthon azonban annyira nem remekel Gian Piero Gasperini együttese, a Luigi Ferraris Stadionban eddig lejátszott 5 találkozón 2 siker 1 iksz és 2 kudarc a mérleg. A gárda legeredményesebb játékosa a korábban a Juventust és a Milant is megjárt támadó, az ötgólos Alessandro Matri. Ami a hiányzókat illeti, a sérüléssel bajlódó Izzo-Kucka-Rincon trió a hírek szerint felépült, Fetfatzidis azonban nem, és az előző mérkőzésen kiállított Sturaróra sem számíthatnak a piros-kékek.

A Palermo pocsékul kezdte a szezont, hat fordulót követően mindössze három pontja volt a gárdának, 3 vereség mellett ugyanis 3 döntetlen volt a mutató. A hetedik játéknapon azonban megtört a jég, a Cesena felett aratott diadal pedig olyannyira felrázta a csapatot, hogy azóta csupán a bajnok Juve tudta legyőzni Giuseppe Iachini együttesét, a Milan és a Chievo elvérzett a rózsaszínek ellen, míg az Udinésével leikszeltek a szicíliaiak. Idegenben ettől függetlenül döcög a szekér, 5 találkozójukból 1 győzelem és 1 döntetlen mellett hármat is elveszítettek.

Tipp: Genoa - Palermo, mindkét csapat lő gólt (2.00) - Tippmixpro

A Genoa némileg esélyesebb, mégsem mernénk egyértelműen letenni a voksunkat a hazaiak mellett, hiszen a Palermo pár héttel ezelőtt a San Siróban is nyerni tudott. A gólokra nagyobb esélyt látunk, szerintünk mindkét oldalon megrezdülnek majd a hálók!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!