<>

 
 
 
Kedden ismét BL-nap: a PSG számára kötelező odahaza győzni, míg Moszkvában gólokat várunk. A svéd hokiligában pedig a HV 71 ezúttal odahaza győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két BL mellé svéd hoki

Kedden ismét BL-nap: a PSG számára kötelező odahaza győzni, míg Moszkvában gólokat várunk. A svéd hokiligában pedig a HV 71 ezúttal odahaza győzhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

076. HV 71 - Djurgarden, 1 (1.80) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A 3. fogadja az 5. helyezettet a svéd élvonal 24. fordulójában. A HV remekül kezdte az idényt, nemrég azonban egy 6 meccses nyeretlen szériát futott. Ezt legutóbb nagy nehezen megtörte a Leksand ellen a 4-3-as büntetőkkel elért sikerrel. A tavalyi évhez képest jól összekovácsolódott a csapat, reális esélye van a top3-ban bejutni a rájátszásba, otthon 8 győzelemmel és 3 vereséggel áll.

A Djurgarden újonc, tavaly az osztályozón az Örebro mögött harcolta ki az élvonalbeli tagságot. Keretét elnézve erőn felül teljesít, tartja a lépést az élmezőnnyel, vendégként 4-0-3-5 sorral áll. Támadósora rendben van, viszont sok gólt kap, amely 1-2 támadó kiesése esetén már problémákat okozhat. Idén már találkoztak kétszer is, ebben a felállásban szoros meccsen 2-1-re nyert a HV. Hasonló eredményre számítunk kedd este is!

104. CSZKA Moszkva - Roma, 2.5 gól felett (1.77) - Bajnokok Ligája, 18:00

Élet-halál harcra készül a két együttes Moszkvában. Mindkét gárda 4-4 ponttal áll, egyelőre a Roma van előnyösebb helyzetben, ráadásul kettejük mögött még a City is a továbbjutó helyre pályázik a Bayern mögött. Így aztán egy döntetlennel egyik fél sem igazán lenne előrébb, mindkettejüknek a 3 pont megszerzése az elsődleges cél kedd este. A Moszkva a City ellen megmutatta mire képes, hiszen otthon 0-2-ről felállva pontot szerzett, majd idegenben 2-1-re nyert. A Roma ezzel ellentétes utat jár be: előbb kiütötte mai ellenfelét, majd pontot szerzett Manchesterben, azóta azonban a Bayern két sima meccsen oda-vissza verte... Mindkét csapat védelme sebezhető és mindkettejük támadójátékában bőven benne van a gól bármikor, így könnyen adok-kapok alakulhat ki ezen a derbin.

118. PSG - Ajax, 1 (1.32) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az F-csoportban a Barcelona és a PSG továbbjutását semmi sem veszélyezteti, így két kérdés maradt még: kié lesz a csoport első helye, illetve ki szerzi meg az El-t jelentő 3. helyet? A PSG 10 pontos, így 1 pontos előnnyel várhatja a maradék két fordulót a Barca előtt, de még látogatást kell tennie Barcelonában is, amely nem ígérkezik könnyűnek. Otthon megszenvedett a katalánokkal, de végül győzött, a csoport első körében az Ajax ellen ikszelt. Az Ajax még akkor is reálisan pályázik a 3. helyre, ha esetleg kedd este kikap Párizsban, ugyanis a sereghajtó APOEL ellen játssza majd utolsó meccsét odahaza. Emiatt a motiváció talán hazai oldalon nagyobb, hiszen a PSG-nek komoly esélye van az első helyre, de ennek érdekében nem veszíthet most pontot a hollandok ellen. Az odds zuhan, de 1.30 körül még mindig elfér egy szelvényen!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!