<>

 
 
 
Mind az Ágyúsok, mind a Borussia hullámzó teljesítményt nyújt idén, egymás ellen próbálhatnak javítani.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.63

Gólzáport hozhat a nap rangadója

Mind az Ágyúsok, mind a Borussia hullámzó teljesítményt nyújt idén, egymás ellen próbálhatnak javítani.
Bajnokok Ligája
Arsenal - Dortmund
Szerda, 20:45 óra

Az Arsenal idén is nagy reményekkel vágott neki a szezonnak, Alexis Sanchez személyében ugyanis igazi vezéregyéniség érkezett a csapathoz. Noha a chilei abszolút beváltotta a hozzáfűzött reményeket, egyedül kevésnek bizonyul, mert a Premier Leaguben és a BL-ben is döcög a londoniak szekere. A legrangosabb európai kupasorozat első játéknapján ugyanis Arséne Wenger legénysége simán kikapott Dortmundban (0–2), s bár az Emiratesben a Galatasaray-t (4–1), majd idegenben az Anderlechtet is legyőzte (1–2), legutóbb hazai pályán 3–0-ról bukott el két pontot a belgák ellen (3–3). A már-már szokásosnak mondható sérüléshullám ezúttal sem kerülte el az együttest; Debuchy, Özil és Koscielny harcképtelen, de Szczesny Walcott és Wilshere játéka is kérdéses.

214. Arsenal - Dortmund, 2.5 gól felett (1.63) - Tippmix

A Dortmund története legrosszabb Bundesliga rajtját produkálta, a Bajnokok Ligájában viszont éles a kontraszt; mind a négy meccsét megnyerte Jürgen Klopp együttese, ráadásul figyelemre méltó magabiztossággal. A biztos továbbjutás már megvan, a csoportelsőséghez azonban legalább egy pontot szereznie kellene a németeknek a ma este folyamán. Ha az Arsenalnál sérüléshullámról beszéltünk, vendégoldalon talán a sérülés,,cunami” a megfelelő szó, sorra dőlnek ki ugyanis a meghatározó játékosok a Ruhr-vidéki alakulatból. Jelen pillanatban Bender, Blaszczikowski, Hummels, Kirch, Sahin és Papasthatopoulos bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel, Marco Reus pedig a legutóbbi bajnokin szenvedett bokaszalag-szakadást, így ebben az évben ő már biztosan nem léphet pályára.

Egyértelműen az Arsenal számára bír nagyobb téttel a találkozó, de a Dortmundot hiányzói ellenére sem szabad leírni. Mi sem tesszük, így nem az eredményre, hanem a találatokra koncentrálunk; a két támadósortól legalább 3 gólt várunk a mérkőzésen!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!