<>

 
 
 
A zebráknak remek formát mutatnak, és ezúttal muszáj nyerniük: nem is hibáznak a svéd bajnok otthonában!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Megtörheti a Juventus a BL-átkot

A zebráknak remek formát mutatnak, és ezúttal muszáj nyerniük: nem is hibáznak a svéd bajnok otthonában!
Bajnokok Ligája
Malmö - Juventus
Szerda, 20:45 óra

A svéd alakulat már azzal nagy bravúrt hajtott végre, hogy a főtáblára jutott, és bizony a kékekre itt sem lehet panasz. Hazai környezetben elcsípték a görögöket, a másik három fellépésüket viszont elbukták. Age Hareide együttese megnyerte a bajnokságot, sőt, a szuperkupát is elhódították Rosenbergék. A pontvadászatnak immár lassan egy hónapja vége, azóta ugyan kupáztak otthon, de egy HJK elleni felkészülési meccset is beszerveztek a gárdának. A keret svéd szinten erős, és a Swedbank Arénában eddig bebizonyították Forsbergék, hogy bárkire veszélyesek lehetnek. A keret ezúttal foghíjas lesz, kérdéses a kezdő kapus, a házi gólkirály és két fontos középpályás szerepeltetése. Őket azért nehéz lenne hasonló minőséggel pótolni...

194. Malmö - Juventus, (1-0) 2 (1.95) - Tippmix

A Juventus eddig botladozott a sorozatban: idegenben kikapott Madridban és Pireuszban is - sovány vigasz, hogy Torinóban mattolta a svédeket és a görögöket. Muszáj nyerniük Pogbáéknak, hiszen ha ismét pontot, pontokat veszítenek, akkor nagyon meleg lehet a pite a zárófordulóban, amikor is a hispánok vizitálnak Itáliába... Allegri mester együttese felettébb biztató formában utazhat a messzi északra, október vége óta mind a négy tétmeccsét behúzták Tevezék. Legutóbb a Laziónál jártak, és fölényes sikert arattak a zebrák (0-3). A védelemből Caceres, Evra, Barzagli és Ogbonna marad ki, középről pedig Asamoah. A hétvégén a Lichtsteiner, Chiellini, Bonucci, Padoin négyes kezdett. Visszatért Pirlo, elől pedig Llorente, Tevez és Morata is parádés passzban van.

Papíron még mindkét társulat továbbjuthat a csoportból, ám szerintünk a Juventus ezúttal nem hibázik, és elveri a lelkes svéd bajnokot. Ha nyernek a zebrák, akkor saját kezükbe kerül a sorsuk, és ezt a sanszot nem hagyják ki Marchisióék. Tippünk hendis 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!