<>

 
 
 
Ha Bajnokok Ligája, akkor sztártipp! Az eheti rangadókkal kapcsolatban ezúttal a sokat megélt, rutinos szakember, a Vác jelenlegi edzője, Csank János mondta el a véleményét.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csank: a Chelsea és az Arsenal a nyerő

Ha Bajnokok Ligája, akkor sztártipp! Az eheti rangadókkal kapcsolatban ezúttal a sokat megélt, rutinos szakember, a Vác jelenlegi edzője, Csank János mondta el a véleményét a Profitipp olvasóinak.
CSZKA Moszkva – Roma, X2

- Az oroszokat nem lehet kiszámítani, az időjárást meg pláne nem. Az AS Romát azonban egységesebbnek érzem, és ha mentesíteni tudják magukat a körülményektől, valamint alkalmazkodnak a műfűhöz, minimum egy pontra jók lehetnek Moszkvában.

Manchester City – Bayern München, 1X

- Azonos feltételekkel egyértelműen a bajorok lennének az esélyesek, mivel azonban a Bayern már továbbjutott, a Citynek pedig élet-halál kérdés a mérkőzés, szerintem nem fognak nyerni Riberyék Angliában.

PSG – Ajax, 1

- Sima hazai. Az Ajax évek óta üzleti szempontból közelíti meg a labdarúgást, rengeteg tehetséges fiatal, későbbi világsztár kerül ki a kezeik közül, de az olyan gigászokkal, mint a PSG, nem vehetik fel a harcot.

Schalke – Chelsea, 2

- Kérdés, hogy a Chelsea és Mourinho hogyan taktikázik, de szerintem élesek lesznek a meccsen és komolyan veszik majd a találkozót. Ha így lesz, nem kérdés a kimenetel.

Zenit – Benfica, 1

- A portugál csapatok szenvednek a hidegben, szerintem a szentpéterváriak otthon nem fognak hibázni.

Arsenal – Dortmund, 1

- A Dortmund eddig remekel a BL-ben, az Arsenalnak viszont az utóbbi időben nagyon nem megy. Ettől függetlenül az az érzésem, hogy most összeszedik magukat és legyőzik a németeket.

Ludogorec – Liverpool, 2

- A Liverpoolnak nyernie kell, különben lassan elkezd lázadni az Anfiled közönsége. Bulgáriában nem hibázhatnak.

Leverkusen – Monaco, 1

- A Monaco meggyengült erre az idényre, a Leverkusen viszont hétről-hétre bizonyítja a Bundesligában, hogy jó csapat. Otthon tartják a pontokat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!