<>

 
 
 
Valakinek nagyon boldog karácsonya lesz Írországban, hiszen 1 eurós szelvénye több mint 245 ezret fialt meg.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nyert! 300-ból 75 millió egy szelvénnyel!

Valakinek nagyon boldog karácsonya lesz Írországban, hiszen 1 eurós szelvénye több mint 245 ezret fialt.

A múlt héten egy Co Monagham városában élő szerencsevadász gondolt egy nagyot. Nem csak 10 mérkőzést helyezett kötésbe a legnagyobb helyi fogadóirodánál, hanem azt is kikötötte az összes esetében, hogy mindkét csapatnak minden meccsen be kell találni.

Volt néhány sima ügy, de megannyi izgalmas pillanat is. Rögtön az első találkozók izgalmasan alakultak. Pénteken este két kései gólra volt szüksége, így az Espanyol a 84. percben szépített az Athletic Bilbao ellen (3-1), míg Ezequiel Lavezzi szintén ekkor talált be a Metznek, elintézve a PSG 3-2-es sikerét.

Egy nappal később Olivier Giroud hosszabbításban szerzett gólja a Manchester United ellen (1-2) mentette át vasárnapra. Akkor sem volt hiány izgalmakban. Az ifjú Luc Castaignos a 80. percben szerezte meg a Twente három pontját (2-1) a Zwolle ellen, majd az esti francia rangadón a Marseille szintén az utolsó percekben intézte el 3-1-re a Bordeaux-t.

A vezető ír fogadóiroda részéről Féilim Mac An Iomaire elmondta: "Már 10 mérkőzést eredményét eltalálni önmagában elképesztő bravúr, nem hogy mellé a gólokat. Kifosztott minket, de csak gratulálni tudunk neki. Készen áll a karácsonyra!"

Tényleg készen, hiszen alig több mint 300 forintból több mint 75 milliót kaszált!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!