<>

 
 
 
Csütörtökön már az Európa-liga mérkőzéseiből válogattunk: a PAOK és a Young Boys idegenben, míg a Dinamo Kijev odahaza győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: svájci, ukrán és görög sikerek

Csütörtökön már az Európa-liga mérkőzéseiből válogattunk: a PAOK és a Young Boys idegenben, míg a Dinamo Kijev odahaza győzhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

038. Slovan Bratislava - Young Boys, 2 (1.55) - Európa-liga, 19:00

A Young Boys többek közt a Loki testén át jutott megérdemelten főtáblára. A jelenlegi svájci 4. csapat acélos támadójátékot és sebezhető védelmet mutat idén, a 16 bajnoki forduló alatt 23 gólt lőtt és 8-at kapott, a dobogó lehet a cél, semmi más. A szezon elején támadásban és védekezésben is fontos játékosokat nélkülözött, mostanra már jobban áll a gárda, tavaly egyébként simán futottak be a tabella 3. helyére. A Slovan a BATE-val nem bírtak a BL-selejtezőben, amelyet azóta darabokra szednek. Papíron a leggyengébb volt csoportjában, de azért az akkor is durva, hogy négy meccsen 0-14-es gólarányt és 0 pontot sikerült összehozni. Esélytelen, és mivel csak a hatodik a bajnokságban, ráadásul három vereséggel az utolsó négy fordulóban kijelenthető, hogy szétesett. Ez a meccs csak púp a hátra, míg a Young Boys még simán továbbjuthat. Az odds nem magas, de 2-es.

040. Dinamo Kijev - Rio Ave, 1 (1.34) - Európa-liga, 19:00

A Dinamo 9 ponttal vezeti a J-csoportot, hazai pályán eddig könnyedén verte az Aalborg (2-0) és a Steaua (3-1) csapatait is, egyetlen vereségét a dánok otthonában szenvedte el, ott viszont simán kapott ki (0-3). Jó formát mutat, legutóbbi 10 tétmeccséből csak egyet veszített el, októberben többek közt a Sahtart is elverte a bajnokságban hazai pályán 1-0-ra. Dragovic (védő, 12/0) eltiltott lesz, míg Garmash (középpálya, 2/0) és Makarenko (védő, 7/0) sérülés miatt hiányzik majd.

A Rio Ave portugál középcsapat, a nemzetközi porondra hazai kupaszereplése végett jutott ki, egyébként csak 11. lett a bajnokságban. Egy pontjával sereghajtó a csoportban, a Steaua ellen ikszelt (2-2) odahaza, idegenben az Aalborg és a Bukarest ellen sem vallott szégyent, de pontot nem szerzett. Prince (védő, 7/0) és Wakaso (középpálya, 8/0) eltiltott, míg Lionn (védő, 5/0) és Pedro Moreira (középpálya, 7/2) sérült. Továbbjutásra gyakorlatilag nem sok esélyük van, ellenben a kijeviek motivációja felől nem lehet kérdés, a hiányzók és az eddig mutatott játék alapján ez így hazai!

041. Dinamo Minszk - PAOK, 2 (1.86) - Európa-liga, 19:00

Az ukrán második fogadja a görög éllovast a K-csoport 5. fordulójában. A Dinamo Minszk nem egy nagy eresztés, a BATE ugyan ott van a BL-főtáblán, de úgy agyonverik, ahogy tudják. A Minszk hasonlóan jól védekezik, csak 23-mal kevesebb gólt rúgott, és ez látszik az El-ben is, ahol ugyan a Guingampot otthon elkapta, de amúgy beleszaladt egy 6-1-es egy 3-0-s és 2-0-s vereségbe is. A PAOK jobb annál, amit eddig mutatott, a görög bajnokságban most kapott ki először, idegenben 3-0-0-s mérleggel és 7-0-s gólaránnyal nagyon ütős. Még bőven van esélye a továbbjutásra, és legutóbb a Fiorentina otthonában sem teljesített rosszul. Egyedül a Guingamp elleni 2-0-s vereség kiábrándító. A motiváció és a minőségi különbség kijöhet, az odds esik, mi a 2-esre szavazunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!