<>

 
 
 
Sem a Napoli, sem pedig a Sparta nem dőlhet hátra még, így prágai közös meccsük izgalmasnak és gólokban gazdagnak ígérkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Gólokat várunk a prágai csatától

Sem a Napoli, sem pedig a Sparta nem dőlhet hátra még, így prágai közös meccsük izgalmasnak és gólokban gazdagnak ígérkezik.
Európa-liga
Sparta Praha - Napoli
Csütörtök, 19:00 óra

A Sparta komoly esélyekkel indult a Bajnokok Ligája selejtezőiben, miután sikeresen elhódította a Plzen előtt a bajnoki trófeát, azonban a Malmö megtréfálta... Így a cseheknek be kell érniük a 2. számú kupasorozattal, ahol azért nem állnak rosszul: 9 ponttal vezetik az I-csoportot mai ellenfelük előtt, de a Young Boys tapad rájuk, így nem lehet lazítani! Acélos támadósort tud felmutatni a prágai együttes: eddig minden csoportmeccsén eredményes tudott lenni, odahaza hármat lőtt a svájciaknak és négyet a Slovannak. Szeptember 13. óta nem játszott olyan meccset, ahol ne lett volna legalább egy alkalommal eredményes! Védelme ugyanakkor nemzetközi szinten, egy jól támadó csapat ellen sebezhető, melyet a BL-selejtezők és a Napoli elleni első meccs is remekül példáz. A középpályáról Husbauer (8/2) és Breznaník (5/0), míg a támadósorból Nespor (3/1) és Schick (1/0) nem áll rendelkezésre sérülés miatt.

Főtipp

Sparta Praha - Napoli, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Tippmixpro

Főtipp

Sparta Praha - Napoli, 2.5 gól felett (1.80) - Tippmixpro

A Napoli is 9 ponttal áll a csoportban, egyetlen vereségét a Young Boys otthonában szenvedte el (0-2). Szintén acélos támadósorral bír: a svájciak otthonában ugyan gólképtelen maradt, ezt leszámítva azonban szeptember vége óta nem játszott olyan mérkőzést, melyen ne talált volna be az ellenfél kapujába. Callejón és Higuaín remekel elöl, Hamsík és Inler pedig kiválóan támogatja őket. A Cagliari elleni 3-3-as döntetlennel hangolt erre a találkozóra mely annak tükrében mindenképp csalódás, hogy fél óra elteltével már 2-0-ra vezettek a nápolyiak. Védelmük idegenben azért sebezhető, legutóbbi 10 idegenbeli tétmeccsükön 12 gólt kaptak. A hírek szerint egyetlen hiányzójuk a védelemből Ghoulam (7/0) lesz.

Mindkét együttes acélos támadósorral és sebezhető védelemmel rendelkezik. Ezt a nápolyi közös meccsük is mutatja, melyet 3-1 arányban nyert meg az olasz együttes, de a csehek még idegenben is veszélyesek tudtak lenni a nápolyi kapura. A két csapat elmúlt meccseit elnézve nehezen tudjuk elképzelni, hogy bármely kapu érintetlen maradjon csütörtök este, összességében pedig akár 3-4 gólig is eljuthatnak a felek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!