<>

 
 
 
Először ül kinevezése óta El-mérkőzésen a milánóiak kispadján Mancini mester: meggyőződésünk, hogy a játékosok bizonyítani akarnak az új trénernek, és nyernek az ukránok ellen!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Rangadók közt is győz az Inter?

Először ül kinevezése óta El-mérkőzésen a milánóiak kispadján Mancini mester: meggyőződésünk, hogy a játékosok bizonyítani akarnak az új trénernek, és nyernek az ukránok ellen!
Európa-liga
Inter - Dnipro
Csütörtök, 21:05 óra

Az F-csoportban vezet az Inter 8 ponttal, a St. Etienne-nek, a Dnyeprnek és a Quarabagnak pedig 4-4 egysége van. Egyszerű a matek, ha ma nem kapnak ki a milánóiak, akkor továbbjutottak. Ha ezen gondolatmenet mellett haladnánk tovább, akár el is bizonytalanodnánk a hazai tippen, ám szerintünk ez most téves út lenne. Mert adva vagyon egy edzőváltáson átesett alakulat: Mazzari után Mancini ült le a padra. A futballisták bizonyítani akarják rátermettségüket, és bizony már a városi rangadón is látszott a "tűz" Icardiék játékán. A keret nem rossz, Jonathan sérült, és várhatóan néhányan a cserék közül is lehetőséget kapnak - a hétvégén a Roma lesz Nagamotóék ellenfele, azért arra is tartalékolnak majd a kék-feketék.

056. Inter - Dnipro, 1 (1.75) - Tippmix

A Dnipro a 2- az ukrán bajnokságban, prioritást is élvez a hazai pontvadászat, ám mostanság kicsit döcög a szekér: Miron Markevich együttese három forduló óta nem tudott nyerni a bajnokságban, így a Dinamo Kijev meg is lógott előttük három ponttal. A BL-selejtezőkön elbukott a Koppenhágával szemben a kék-fehérek, ez nagy csalódás volt Kalinicéknak. A keret erős, sok a légiós és az ukrán válogatott, egy hiányzó azonban biztosan lesz, méghozzá egy meghatározó középpályás, aki eltiltását tölti majd. Ha nyernek Douglasék, megmarad az esélyük a továbbjutásra, és akkor már "csak" a St. Etienne-nel kell játszaniuk egy ki-ki meccset hazai környezetben.

Ám szerintünk az Inter behúzza a három pontot. Az új edző felrázta a brigádot, és a lendület győzelmet érhet. Ennek megfelelően mi Vidicék sikerét várjuk. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!