<>

 
 
 
A franciáknál a Marseille, az osztrákoknál a Liefering, a portugáloknál a Guimaraes, míg az NHL-ben a Pittsburgh lehet a favorit pénteken.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 meccs, egekben az odds!

A franciáknál a Marseille, az osztrákoknál a Liefering, a portugáloknál a Guimaraes, míg az NHL-ben a Pittsburgh lehet a favorit pénteken.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

076. Pittsburgh - Carolina, 1 (1.60) - NHL alapszakasz, 01:00

A 14. látogat a 2. helyen állóhoz keleten. A Pittsburgh idén is az egyik legjobb támadósorral rendelkezik a mezőnyben, a Crosby-Kunitz-Malkin-Hornqvist négyes megállíthatatlannak tűnik. Remekül szervezett csapat, támadásbeli hatékonysága nem megy a védekezés rovására, 49 kapott gólja a legjobb a ligában, persze ehhez kell a két remek kapus is, Fleury és Greiss egyaránt 92% felett véd. A Carolina a tavaly év után idén sem túl acélos, mindössze 15 pontot szerzett eddig, 48 lőtt gólja gyatra támadójátékra utal, a kapuban pedig Ward és Khudobin sem remekel. Vendégként mindössze 2 sikerük van 11 vereség mellett, immáron 3 meccse nyeretlenek, zsinórban az 5. vendég játékuk lesz ez a találkozó. A fentiek alapján ez sima 1-es már a rendes játékidőben!

103. Liefering - FAC Wien, 1 (1.65) - osztrák másodosztály, 18:30

A 3. és a 4. helyen álló csatája a 20. fordulóban. A Liefering acélos gárda, de képes hullámzó teljesítményt bemutatni, így legutóbbi 5 meccséből kettőt elveszített. Otthon 6-1-2 mérlegével erősnek számít, támadósora a legjobb a bajnokságban, ennek viszont gyakran védekezése látja kárát. A FAC újonc, elsődleges célja a bennmaradás és eddigi játékát elnézve erre reális esélye van. Jó formát mutat, utoljára szeptember közepén kapott ki, azóta viszont hétszer is remizett! A Liefering az előző körben simán kapott ki a sereghajtó otthonában, keretének erősségét elnézve nehezen tudjuk elképzelni, hogy az újonc ellen ismét botlana hazai környezetben!

118. Marseille - Nantes, 1 (1.57) - francia bajnokság, 20:30

Az éllovashoz látogat a tabella 4. helyezettje. A Marseille Bielsa mester vezetésével nagyon elkapta a fonalat és 31 ponttal vezeti a mezőnyt, odahaza 6 győzelme mellett mindössze egyetlen vereség áll (Montpellier 0-2). Védekezése stabil és a legtöbb gólt szerezte a ligában, Gignac megállíthatatlan elöl, a problémák akkor adódnak, ha neki nem megy a játék. N'Koulou (védő, 13/2) és Romao (középpálya, 11/1) eltiltását tölti, Morel (védő, 11/0) és Ayew (támadó, 12/2) sérült.

A Nantes felülmúlja a várakozásokat és bőven erején felül teljesít: 24 ponttal negyedik és immáron 10 meccse nem talált legyőzőre. Igaz, ez idő alatt mindössze egyetlen komoly ellenféllel találkozott és a Lyon pontot is rabolt tőle. Vendégként 3-2-1 sorával és 6:4-es gólarányával jól teljesít, zsinórban három vendég meccsét megnyerte. Péntek este viszont acélos védelméből eltiltás miatt hiányzik majd Hansen (13/0), emellett eltiltott egy középpályás, 1 védő és 4 középpályás pedig sérülés miatt nem léphet pályára. Mindkét oldalán lesznek komoly hiányzók, a Nantes viszont tényleg erőn felül teljesít és hamarosan kipukkad az a bizonyos lufi, könnyen lehet, hogy ez a Marseille ellen következik be péntek este.

123. Guimaraes - Moreirense, 1 (1.85) - portugál bajnokság, 21:30

A tabella második helyén álló Guimares fogadja péntek este a Moreirense csapatát a portugál bajnokság 11. fordulójának nyitómérkőzésén. A hazai csapat nagyszerű formában van, hiszen legutóbbi négy mérkőzését is megnyerte, ráadásul olyan csapatokat vert, mint a Setubal, vagy a Sporting. Mindkettő komolyabb ellenfél a mostaninál, a Moreirense ugyanis hiába kapaszkodik az élmezőnyre, igazából nem a tabella első felébe való. Jelenleg a kilencedik helyen áll a csapat. Nem kap túl sok gólt, de rúgni még ennél is kevesebbet sikerül a gárdának, 7-9 a jelenlegi aránya. A Guimares ezzel szemben húsz lőtt és nyolc kapott gólnál tart, otthon pedig kifejezetten jól teljesít a csapat, még veretlen. Komolyabb hiányzó egyik oldalon sincs. A Guimares kiesett a kupából, így már csak a bajnokságra kell koncentrálnia a csapatnak. Kerete alapján a hazai gárda egyértelmű esélyes, leverheti a középcsapat Moreirensét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!