<>

 
 
 
Pénteken is komoly oddsokra vadászunk: a Sochaux a francia 2-ben győzhet, a Wisla Krakkót meglephetik, míg a Willem II az újoncok rangadóján győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia, lengyel és holland csaták

Pénteken is komoly oddsokra vadászunk: a Sochaux a francia 2-ben győzhet, a Wisla Krakkót meglephetik, míg a Willem II az újoncok rangadóján győzhet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

109. Dordrecht - Willem II, 2 (2.28) - holland bajnokság, 20:00

Két újonc csap össze egymással a 14. forduló nyitómeccsén péntek este. A Dordrechtnek nagyon nem megy az élvonalban: 1-2-10 mérlegével lazán sereghajtó, 13 forduló alatt mindössze 9 gólt lőtt, ellenben 33-t kapott, zsinórban 8 bajnoki meccsén pontot sem szerzett. A Willem II ellenben jól muzsikál erejéhez képest és 17 pontjával 9. a tabellán, habár nem mutat túl jó formát. Vendégként legyőzte a Feyenoord és a Heracles csapatát, emellett négyszer kikapott. Minden poszton közepes csapat képét festi, jó esélye lehet a bennmaradásra. Tavaly a másodosztályban oda-vissza nyerte a Willem ezt a párosítást, mely jól mutatja a két együttes közti különbségeket. Ekkora oddson kihagyhatatlan a sereghajtó veretése!

111. Sochaux - Clermont, 1 (1.95) - francia másodosztály, 20:00

A 6. helyen álló fogadja a 15. helyezettet a 16. fordulóban. A Sochaux egyértelmű célja a visszajutás az élvonalba, azonban a szezon eleje nem egészen úgy sikerült, mint ahogyan azt tervezték. Mostanra azonban 3 pontra redukálta hátrányát a dobogós helyektől, legutóbbi 10 bajnoki meccsén veretlen maradt, utoljára augusztus végén szenvedett vereséget. Saját közönség előtt még mindig szerény, 2-3-3 5:6 mérleggel áll. Mindössze 12 kapott góljával védelme acélos, támadósora viszont gyakran tanácstalan.

A Clermont 16 ponttal áll a hátsó régióban, formája hullámzó, legutóbbi 5 bajnokijából 2-1-2 sort hozott ki. Tavaly mindössze 5 ponttal kerülte el a kieső zónát, gyenge középcsapatnak számít a francia másodosztály szintjén, vendégként még nyeretlen. A Sochaux acélos védelmével szemben nem sok alkalma lesz a gólszerzésre, az ilyen szintű meccseket egy feljutásra hajtó csapatnak hoznia kell saját közönsége előtt!

120. Piast Gliwice - Wisla Krakkó, 1 (2.80) - lengyel bajnokság, 20:30

Meglepetést szimatolunk a lengyel bajnokságban, a 9. helyen álló Piast ugyanis könnyen elképzelhető, hogy otthon tarthatja a három pontot a második helyen tanyázó Wisla ellenében. A Gliwice ugyanis igencska feltámadóban van az elmúlt hetekben, főleg odahaza teljesít jól a csapat, egy hete a Lech Poznant is legyőzte otthon a gárda. A Wisla viszont vendégként a legutóbbi három bajnokijából kettőt is elveszített, nem túl acélos csapatokkal szemben. A két csapat között mindössze hat pont a különbség, így a Piast egy újabb sikerrel jelentősen közelebb kerülhet az éllovasokhoz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!