<>

 
 
 
David Moyes először ül a padon az Anoetában: szerintünk sikerrel mutatkozik be a baszk publikumnak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.64

Real Sociedad: nincs mese, győzni kell!

David Moyes először ül a padon az Anoetában: szerintünk sikerrel mutatkozik be a baszk publikumnak.
Spanyol bajnokság
Real Sociedad - Elche
Péntek, 20:45 óra

Pocsékul kezdte a szezont a Real Sociedad: a nemzetközi porondtól korán elbúcsúzott, és a bajnokságban is sorra jöttek a zakók. Az elnök meg is unta a borzalmas produkciót, és menesztette a trénert. Bátrat húztak a döntéshozók, ugyanis a Manchesterrel beégő David Moyest kérték fel a szakmai munka irányítására. A sok bukta között a szezon elején épp a Real Madridot verték meg Veláék, az első tíz játéknapon nem is nyertek ezen kívül meccset. Egy mérkőzésre Asier Santana Clavo ugrott be, győztek is a bajnok ellen, majd jött Moyes, és pontot hoztak el a Deportól. Odahaza eddig 2-1-3-as sort produkáltak De la Belláék, tehát bőven van mit javítani a statisztikán. Jelenleg csak a 16. helyen tanyáznak 10 ponttal - ennyi egysége van már a vonal alatti brigádoknak is.

Ami a hiányzókat illeti: három bekk szereplése is erősen kérdéses, Zaldua és Inigo Martinez ráadásul eddig 11-11 alkalommal szerepelt a gárdában, tehát abszolút alapemberek. A szakvezető egy nappal a találkozó előtt még nem tudta, hogy kik tudják vállalni a játékot.

Az Elche az előző évadban bennmaradt a ligában, tehát teljesítette a legfontosabb tervet. A gárda az idén sem küzd más célokért, és olybá tűnik, ebben a kiírásban még nehezebb dolguk lesz Jonathaséknak. Az utolsó előtti pozíciót foglalják el 12 fordulót követően, otthon és idegenben egyaránt 1-2-3-as mérleget produkálva. Vendégségben a Rayot verték, a Getafétől és az Almeriától hoztak pontot. A forma biztató, három meccse nem kaptak ki ugyanis Francisco M. Escriba Segura fiai - bár azért legutóbb nagyon fontos lett volna elverni otthon a Cordobát (2-2). A zöld-fehéreknél egy hiányzó biztosan lesz: Manu, az eddig 5 mérkőzésen szerepelt hálóőr még nem épült fel teljesen, friss sérült nincs a brigádban.

122. Real Sociedad - Elche, 1 (1.64) - Tippmix

David Moyes csodát tett az Evertonnal, nagyot égett Manchesterben. Szerintünk a baszkokat felrázza a skót szakember, és ennek megfelelően a pontok az Anoétában maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!