<>

 
 
 
A labdarúgó NB I-ből és a Premier League-ből két-ét, a francia élvonalból pedig egy tipp érkezik - szombatra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: három ország, öt tipp

A labdarúgó NB I-ből és a Premier League-ből két-ét, a francia élvonalból pedig egy tipp érkezik - szombatra.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

159. Swansea-Crystal Palace, 1 (1,78) - angol bajnokság, 16:00

A Swansea 8 hazai tétmeccsén 6-1-1-et tud, néhány kisebb sztárral tényleg versenyképes, az utolsó hat egymás ellenin 4-2-0-t tud, a Crystal Palace pedig idegenbeli meccsenként két gólt nyel.

161. Sunderland-Chelsea, 2 (1,42) - angol bajnokság, 18:30

A Sunderland kapott már nyolcat, igaz otthon 1-4-1-et tud. A Chelsea Európában és hazájában is verhetetlen, védelme mellett támadásban is életveszélyes, ha nem lazázza el, sima 2-es.

164. Újpest-Haladás, 1 (1,35) - magyar bajnokság, 14:00

Az Újpest kisebb kisiklásai ellenére szervezett, jó csapat, otthon különösen. A Haladás a nyáron szétkapták, azóta szétverték, képtelen nyerni, és hiányzóval most sem számíthat csak zakóra.

165. MTK-Pécs, 1 (1,37) - labdarúgó NB I, 16:00

Az MTK a szezon meglepetése, nagyon szervezett, otthon kisiklott a Diósgyőr ellen, de amúgy remekel. Pécsen Robert Jarni nem tudja mibe fogott, óriási a káosz, hiányos a keret. 1-es.

179. Toulouse-Lorient, 1 (1,78) - francia bajnokság, 20:00

A Toulouse masszív középcsapat egy kiváló csatárral, de rossz formával. A Lorient kiesőjelölt, borzasztó idegenbeli mérleggel. Többet tudnak a hazaiak ennél, ideje mutatni valamit.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!