<>

 
 
 
Péntek este ismét összecsap egymással a Capitals és az Islanders az NHL-ben és mi jó esélyt látunk arra, hogy megszakad a New York pazar szériája!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Megtörhet az Islanders lendülete

Péntek este ismét összecsap egymással a Capitals és az Islanders az NHL-ben és mi jó esélyt látunk arra, hogy megszakad a New York pazar szériája!
NHL
Washington Capitals - New York Islanders
Péntek, 23:00 óra

A fővárosiak hullámzó teljesítményt mutatnak idén: 22 ponttal a Keleti Főcsoport 10. helyén állnak, melyet 6-3-4-8 mérlegüknek köszönhetnek. Ovecskin a csapat gólvágója, aki immáron 11 gólt számlál, mellette még Backström és Ward áll még jól ebben a tekintetben 8-8 góllal. Formája nem túl jó a Capitalsnek: legutóbbi 5 meccséből hármat elveszített, zsinórban két vereségnél jár, pedig a Buffalot hazai környezetben azért illik elintézni... A kapuban Holtby elfogadható 91.5%-t produkál, a cserekapus Peters viszont gyatra 88.2%-os mutatóval áll. Jó hír, hogy Ovecskin már az Islanders elleni szerdai meccsen visszatérhetett a csapatba. Hiányozhat viszont a védelemből Green, centerből Laich és bal szélről O'Brien sérülés miatt.

Az Islanders bombaformát mutat az elmúlt időszakban: legutóbbi 10 meccsükből 9-t megnyertek és ezzel fel is kúsztak a konferencia 3. helyére 32 pontjukkal. Öt meccses nyerő szériát futnak, pedig ez idő alatt kétszer találkoztak a Pittsburgh csapatával is! A támadó gépezet elképesztően hatékony: 72 gólnál járnak, Tavares és Nelson a két gólfelelős. Az élcsapatokhoz képest hátul viszont hajlamosabbak a megingásokra. A kezdő kapus Halak 92% felett véd, viszont cseréje mindössze 87.6%-t tud felmutatni. Sérülések nem hátráltatják a csapatot, a szerdai meccsen már visszatért de Haan és Hickey is.

Tipp: Washington Capitals - NY Islanders, Washington nyer (1.85)

Nemrég fordított felállásban találkozott a két együttes, akkor New Yorkban hosszabbításra tudta kényszeríteni a Capitals a vendéglátókat, de végül Tavares döntött. Most fordított pályaválasztási feltételek mellett fordulhat a kocka: a Washington sokkal többre képes, mint amit jelenlegi helyzete és formája mutat. Az Islanders viszont keretének erősségéhez képest túlzottan hosszú nyerő szériát produkál, mely előbb-utóbb megszakad majd. Arra számítunk, hogy ez péntek este következik be a Washington otthonában!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!