<>

 
 
 
Az Oss és az Emmen sem szégyenkezhet támadójátékának hatékonysága miatt, viszont mindegyikük képtelen a védekezésre, így gólokat várunk pénteki meccsükön.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Gólzápor a holland kettőben

Az Oss és az Emmen sem szégyenkezhet támadójátékának hatékonysága miatt, viszont mindegyikük képtelen a védekezésre, így gólokat várunk pénteki meccsükön.
Holland másodosztály
FC Oss - Emmen
Péntek, 20:00 óra

A hazaiak az előző szezonban borzalmas formát mutatva az utolsó előtti helyen zártak, mindössze azért nem estek ki, mert ebből a vonalból nem lehet... Erre a szezonra azonban középcsapattá érett a társaság és 20 pontjukkal a 10. helyen állnak. Nagy álmaik nincsenek, így nem elsődleges cél az osztályozó elérése, ugyanis a keret nem erősödött nyáron. Otthon 3-0-3 mérleggel állnak 11:14-es gólaránnyal. Sok gólt lő, viszont sokat is kap: átlagosan 3.8 gól esik egy meccsükön.

Az Emmen tavaly a 12. helyen zárt, kerete alapján idén is középcsapat lehet, így a jelenlegi 5. helye pozitív meglepetés mindenki számára. Az pedig pláne az, hogy 40 találattal a legeredményesebb csapat a ligában, 21 kapott góllal viszont védelme sebezhető. Vendégként 4 győzelmet és 2 vereséget számlál, zsinórban 3 idegenbeli meccsén diadalmaskodott, a Sittard otthonában 8-t gurított. Három komoly gólvágója is van: elöl Peters és Bergkamp, a támadó középpályán Bannik megállíthatatlan. Átlagban 4.4 gólos meccseket vív az együttes.

Tipp: FC Oss - Emmen, 2.5 gól felett (1.40) - Tippmixpro

Egyik gárda sem a védekezéséről híres ebben az idényben. Az Emmen mindössze 1, míg az Oss csupán 2 olyan mérkőzést vívott idén, amelyen ne született volna legalább 3 találat. A közös múlt is sok gólt sejtet ezen a találkozón. Három gól minimum várható a két féltől a 90 perc során!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!