<>

 
 
 
A listavezető Videoton két döntetlen után győzelmet arat - a gyengécske Pápa aligha tudja feltartóztatni.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.43

A Videoton Pápán már nem kegyelmez!

A listavezető Videoton két döntetlen után győzelmet arat - a gyengécske Pápa aligha tudja feltartóztatni.
NB I.
Pápa - Videoton
Szombat, 16:00 óra

A Pápa a jó rajt után nem igazán tud magához térni, 14 ponttal a veszélyes zónában tanyázik. Otthon 2-4-2-es mérleget tud felmutatni, a formája gyenge, legutóbb remizni tudott a Kispesttel a Perutz-stadionban. Eltiltottja lesz, Waltner kapott pirosat a fővárosiak ellen.

165. Pápa - Videoton, 2 (1.43) - Tippmix

A Vidi remekül kezdett, aztán kicsit mintha megtorpantak volna Kovácsék: kikaptak otthon a Lokitól, majd becsúszott két iksz is: előbb Kecskeméten remiztek a piros-kékek, majd a Fradi távozott egy ponttal a Sóstói stadionból. Nikolicsék így is magabiztosan vezetik a bajnokságot, előnyük 5 egység az MTK-val szemben. Most Gyurcsóék 38-nál járnak.

Nem kérdés, hogy melyik a jobb csapat, és szerintünk ez ma ki is jön a pályán. A Lombard krónikus gólínségben szenved, meglepődnénk, ha épp a Vidinek találnának be. A fehérváriak nem hibáznak, és újra nyernek. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!