<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nyerni akarsz? Fogadj az Újpestre!

Erős túlzás lenne azt állítani, hogy szikrázóan kék az ég a szombathelyiek felett: a Haladás a bajnokságban ötmeccses vesztő szériával a háta mögött érkezik Újpestre. A fővárosi együttes még veretlen otthon, ennek tükrében ajándék lehet a hazai odds.
Magyar NB I
Újpest – Haladás
Szombat, 14:00

Féltávnál a bajnokság hetedik helyén tanyázik az Újpest, alig néhány ponttal lemaradva a dobogó harmadik helyén állótól. Masszív és helyenként kifejezetten látványosan futballozó együttes formálódik Vignjevics edző keze alatt, amely különösen hazai környezetben erős. Az otthoni mérleg négy diadal és három döntetlen, a hárommeccses győztes szériát a Puskás Akadémia elleni 1-1 törte meg.

A miénknél nívósabb bajnokságot is megjárt Ojo tovább lendíthet a támadójátékon, amely eddig jobbára a kreatív középpályások formájától fügött, lévén Kabát Péter hónapok óta sérüléssel bajlódik. A lila-fehérek egy hete Kecskeméten szenvedtek 2-0-s vereséget, ezt feltétlenül ki kell javítani, s ehhez megfelelő ellenfél lehet a Haladás.

Szegény vasiak, valami nagyon nem stimmel náluk az elmúlt hónapokban. Nyoma sincs a legutóbbi évad szárnyalásának, a Haladás az utolsó a tabellán, a 15 meccsen megszerzett nyolc pont gyalázatos teljesítmény. A forma pedig még ennél is szörnyűbb: a lehutóbbi öt fellépésüket szerzett gól nélkül veszítették el a szombathelyiek. Mindez azt jelenti, hogy Szentes Lázár sem volt képes felrázni a társaságot, s legalább ekkora baj, hogy a hírek szerint az új edző nem feltétlenül nyerne népszerűségi versenyt a Hali öltözőjében… A válogatottban is megfordult Devecseri és Halmosi minden bizonnyal kihagyja a szombati fellépést sérülés miatt, öröm az ürömben, hogy a térdét fájlaló Rózsa kapus felépült, és alighanem bevethető.

Főtipp:

Újpest – Haladás, 1, hendikep -1 (1.95) - Tippmixpro

Óvatosabbaknak:

164. Újpest – Haladás, 1 (1.35) - Tippmix

A felek júliusi bajnokiján 1-0-ra győzött az Újpest Szombathelyen, szeptemberben pedig összefutottak a Magyar Kupában is, akkor is a lila-fehérek lehettek vidámabbak (2-0). Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a lendületes Újpest ne rohanna át a megrogyott Halin, ez pedig azt jelenti, hogy akár két góllal is diadalmaskodhat a házigazda. A sima hazai 1.35-ös szorzót ér a Tippmixen, apró bökkenő, hogy a találkozó csak ötös kötésben fogadható…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!