<>

 
 
 
A Chelsea és az Arsenal idegenben, a Swansea és az MTK otthon arathat fontos győzelmet a szombati fordulóban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Chelsea, Arsenal, MTK, és...

A Chelsea és az Arsenal idegenben, a Swansea és az MTK otthon arathat fontos győzelmet a szombati fordulóban.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

153. West Bromwich-Arsenal, 2 (1,85) - angol bajnokság, 13:45

A 13. fogadja a 8. helyezettet a 13. fordulóban. A Bajnokok Ligája után a bajnokságban is magára találhat végre az Arsenal. A londoni ágyúsok szerdán három nyeretlen mérkőzés után tudtak nyerni újra, ráadásul nem kisebb ellenféllel szemben, mint a Borussia Dortmund. Ebben talán szerepet játszhatott az is, hogy Arsene Wenger ezúttal nem egy, hanem két csatárral állt ki. Sanogo és Sanchez jól játszottak elől, mindkét játékos gólt lőtt. Hogy a WBA ellen milyen szisztémában lép pályára az Arsenal, azt egyelőre nem tudni. Wilshere megsérült, hosszú hónapokra kiesett, Arteta, Szczesny, Welbeck és Sanogo pedig szintén sérüléssel bajlódik. A már eddig is tekintélyes sérültlista tehát tovább bővült. Mégis, az Arsenal komoly esélyese ennek a párharcnak. Egyrészt zsinórban két bajnoki vereség után szinte kötelező a győzelem, másrészt pedig a WBA igencsak legyőzhető ellenfél. A West Brom legutóbbi két mérkőzésén úgy kapott ki, hogy még csak gólt sem rúgott. Ráadásul vannak hiányzók is (Yacob, Olsson, Morrison, Pcognoli) míg legjobb csatáruk, Saido Berahino körül magatartásbeli problémák merültek föl.

159. Swansea-Crystal Palace, 1 (1,78) - angol bajnokság, 16:00

A 7. fogadja a 15. helyezettet. A Swansea a nyáron átalakult, de tudott minőséget hozni, és az új menedzser is jól muzsikál. Villámrajtot vett, azóta azért akadozik, de otthon kegyetlen, így 4-1-1-es mérleggel áll, csak a Southampton lepte meg. Wilfied Bony öt góljával állandó veszély. Jön a Crystal Palace, amely a nyáron elveszítette sikerkovácsát, és a szakértők szerint a tavaszra kicsúszik a másodosztályba. Egyelőre egy fokkal jobb annál, legutóbb a Liverpoolba sokadik csapatnál rúgott egy nagyot. Idegenben közel sem ilyen erős, az Everton meglepése kilóg a sok eredményből, amúgy azért kapja a pofonokat. A versenyképes Swansea egészen jó oddsot kapott, hogy folytassa hazai menetelését, ajánlani ezért merjük a tippet, idegenben kétszer meggondolnánk.

161. Sunderland-Chelsea, 2 (1,42) - angol bajnokság, 18:30

A 14. fogadja az éllovast a 13. fordulóban. A Sunderland pontosan ott van, ahova várták, hátul, de nem kieső. Ha nem nézzük a southamptoni 8-0-s vereséget, a védelem egészen jó, és nem rokkant bele a csapat. A nagy baj, hogy legjobbja, Emmenuele Giaccherini még mindig sérült, otthon 1-4-1-es mérleggel felemás, és a Chelsea az utolsó kilenc látogatásán mindig nyert a Stadium of Lightban. A Kékek elképesztő erővé nőtték ki magukat a nyáron, nincs gyenge pont, Diego Costa 11 gólnál, Cesc Fabregas minden idők egyik legjobb idényrajtját produkálva 10 gólpassznál jár. Ez ad kreativitást a múlt szezonban annyira defenzív csapatnak, ami most már támadni is tud, és nem hibázik. Csakis a Chelsea motivációján múlik a végeredmény, még 10 ember is be tudná szerintünk húzni. Az 1,42 nem sok, de nem rossz odds egy ilyen száguldó csapatra.

166. MTK-Pécs, 1 (1,37) - labdarúgó NB I, 16:00

A 2. fogadja a 15. helyezettet a 16. fordulóban. Az MTK tavaly télen kezdett megerősödni, és azóta egészen ütőképes keret állt össze. Akkoriban még a kiesé ellen küzdött, a tavasz azonban annyira erősen sikerült, hogy a felsőházban zárt. A nyáron újabb igazolásokkal tovább nőttek az esélyei, de talán a 2. hely akkor is meglepetés. Otthon öt nyertes meccs után meglepetésre az Újpest legyőzte, majd a Diósgyőr váratlanul simán hozta a rangadót. Ezúttal ilyen veszély nem fenyeget, hiszen az a Pécs jön, amely teljesen elveszített a fonalat. Csak a vereségek jönnek, Véber György kirúgásával meghatározó emberek távoztak, és fiatalok maradtak. Robert Jarni nem tudja, mire vállalkozott. Érdekes módon a baranyaiak idegenben már okoztak néhány meglepetést, de annak már több hete, zsinórban három zakót számlálnak a Mecsektől távol. Az edzői kinevezés sem hisszük, hogy felrázza a csapatot. 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!