<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2000-ből 34 millió: igaz történet!

Elképesztő szelvényt tett közzé az ír Paddy Power fogadóiroda. Egy birminghami fogadó ugyanis 12 mérkőzést játszott meg, ami jött is. Öt fontból 90 ezret kaszált.

Valószínűleg tizenkét csapat törzsszurkolójává vált egycsapásra az a szerencsés birminghami férfi, aki szombaton egy brutális szelvénnyel robbantott bankot Angliában. A Paddy Power nevű fogadóiroda a Twitteren tette közzé a sokkoló hírt, ami szerint egy 12 meccses szelvényre 90 ezer fontot (34 millió forintot) kénytelenek kifizetni. Az igazán döbbenetes, hogy mindössze öt fontból nyert ekkorát az ismeretlen.

A birminghami férfi 12 angol mérkőzést játszott meg a szelóján, többek között a profitipp.hu által is ajánlott Arsenal-győzelmet, a Manchester United, valamint a Fulham sikerét, illetve még további alsóbb osztályú mérkőzéseket. Volt a meccsek között döntetlen és olyan is, amelyen még az utolsó pillanatokban is esett gól. Például a Middlesbrough - Blackburn döntetlen a 95. percben született meg! Valahol Birminghamben most biztos szép karácsony elé néz valaki.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!