<>

 
 
 
A 94. percben Valenciában szerzett gólnak nem csak a Barcelona szurkolói, hanem egy bátor fogadó is örülhetett.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Barca a 94. percben hozta a 2 milliót

A 94. percben Valenciában szerzett gólnak nem csak a Barcelona szurkolói, hanem egy bátor fogadó is örülhetett.

Olyan mérkőzéseket talált el az egyik vezető brit fogadóirodánál próbálkozó szerencsés, hogy egyenként is bravúrnak számítanak. Például a Manchester City 2,40-es, a Bordeaux 2,30-as, a Fiorentina 2,20-as, a Wolfsburg és a Palermo 2-es szorzóért győzött.

Jöttek a papírformák is, így a Villarreal, a Benfica, a Milan és a Sevilla diadala, így a 10-es kötés egyetlen mérkőzésen, a vasárnap esti Valencia-Barcelona rangadón állt. A tét nagyjából 4 ezer forint volt, a várható nyeremény majdnem 2 millió.

Az oddsok szerint a szelvény harmadik legsimább találkozója volt, de a katalánok visszafogott őszét, és a Denevérek feltámadását látva mégsem tűnt annak. Nem is volt az.

A fogadó kis híján örülhetett, amikor Luis Suárez betalált, ám gólját érvénytelenítették, míg nem sokkal a vége előtt kidobhatta volna a szelvényt, amikor Álvaro Negredo jobb alsóba tartó bombáját kiszedte Claudio Bravo.

Aztán az idő szépen-lassan lejárt, a Barcelona hiába erőltette, nagyon lövésig sem jutott el, mikor Messi beívelte, Neymar közelről még a kapusba fejelte, ám Sergio Busquets bevarrta. A 94. percben! Katarzis!

Egy sörrel legalább jön a nyertes a világbajnok középpályásnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!