<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Simon Attila: simán győz a Videoton

Úgy véli, az ETO görcsösségére alapozva nyerhetnek Győrben, az FTC bedarálja a Kecskemétet, a Vidi pedig simán veri az MTK-t. Simon Attila, a góllövőlista paksi éllovasa latolgat a Profitippen.

Meccs

Tipp

Indoklás

Haladás–Pápa2-0Hazai környezetben különösen masszív csapat a Haladás, amit ezúttal is bizonyít majd, és otthon tartja a három pontot az eddig kifejezetten jól teljesítő pápaiak ellen.
Győr–Paks0-2Természetesen ebben a tippben a vágyaimat fogalmaztam meg, bár hozzáteszem, ha felvállaljuk a saját játékunkat, akár reális is lehet ez az eredmény. A Győr mindenáron meg akarja szerezni az első győzelmét, ez görcsössé teheti őket, amit kihasználhatunk.
Ferencváros–Kecskemét3-1A Fradi be fogja darálni a Kecskemétet, amely maximum egy becsületgólra lehet jó a Puskás-stadionban. A zöld-fehérek megerősödtek, ebben az idényben jelentősen számolni kell velük.
Mezőkövesd–Puskás Akadémia2-2A Kövesdnek muszáj gyűjtögetnie a pontokat, ha nem szeretné, hogy kiesési gondjai legyenek. Ugyan a Puskás Akadémia remek játékosokat igazolt, még csak egy alakuló brigádról van szó, amelynek időre van szüksége, hogy teljesen összeérjen.
Diósgyőr–Újpest1-1Ezen a meccsen is jó esély van a pontosztozkodásra. Habár a Diósgyőr legutóbb nyert Pápán, a játéka még mindig nem elég meggyőző, és szerintem az Újpestet sem tudja hazai pályán két vállra fektetni. A vendégek a Mezőkövesd kiütéséből merítenek majd erőt.
Pécs–Debrecen1-1A Pécs elkezdte gyűjtögeti a pontokat, a Győr elleni hazai döntetlen után nyerni tudott az MTK ellen, és úgy érzem, hogy most sem kap ki otthon. Annak ellenére sem, hogy a Debrecen nagyon jó rajtot kapott el.
Kaposvár–Honvéd0-1A Kaposvár eddigi teljesítménye csalódás, a somogyiak egyelőre csak keresik önmagukat, és valószínűleg ezt a Honvéd ki is használja majd. A vendégek is gyengén kezdték a bajnokságot, de egyre inkább javuló tendenciát mutat a játékuk.
Videoton–MTK3-0A Videoton egyelőre nagyon magabiztosnak tűnik, hazai környezetben pedig abszolút esélyese a mérkőzésnek. Az MTK meggyengült a nyáron, nem érzem őket elég acélosnak, igazán megszorítani sem fogják tudni a hazaiakat.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!