<>

 
 
 
Egy salakos egy igazi kemény pályással csap össze a US Open 5. napján, nem hisszük, hogy sima mérkőzés lesz.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Viharos lesz a stílusok ütközete

Egy salakos egy igazi kemény pályással csap össze a US Open 5. napján, nem hisszük, hogy sima mérkőzés lesz.
US Open, férfi egyes, 2. forduló
Marcel Granollers-Pujol-Rajeev Ram - 17:15 óra

A világranglista 43. és 128. mérkőzése. Granollers-Pujol elsősorban salakos játékos, de viszonylag sokat szerepel kemény pályán. Technikával, nem erőből nyeri mérkőzéseit. Ram közel sem ennyire tehetséges, ám annál jobb adogat, azon kevesek egyike, aki még klasszikus szerva-röpte teniszre épít.

A spanyol jól játszott a nyáron salakon, majd egy-egy győzelmet aratott, ám a jegyzetlen, borzasztó évet futó Jürgen Zopp ellen nagyot izzadt az 1. fordulóban. Olyannyira, hogy 2-1-es szetthátrányból volt kénytelen fordítani. Szokásához híven alig hibázott, de túl sok nyerő sem jött ki ütőjéből.

Marcel Granollers-Pujol-Rajeev Ram, több mint 3,5 szett (1,61) - 17:15 óra

Ram borzasztó formában érkezett a US Openre, így zsinórban öt vereség állt a neve mellett a borításon, ám az éves mérlege így is erősen pluszos. A nyitányon viszont az élete formáját hozó Fábio Fogninit úgy lemosta, hogy azt rossz volt nézni. 6:1, 6:2, 6:2 lett a vége és nyoma sem volt az amerikai szenvedésének.

Úgy gondoljuk, Ram hasonló hengerlésre ezúttal nem lesz képes, de arra igen, hogy egy szettet elcsenjen a salakoshoz képest a kemény pályán jól mozgó, jóval sokoldalúbb Granollers-től.

 
 
  • 3rokakoma2013augusztus30.19:27ÚjVálasz
    Idézet: rokakoma
    A női mérkőzésre írt tippünk természetesen csak egy ötlet, nem számoljuk bele a napi összesítésbe, ha nyer, fha veszít.
    ...

    Mindkét gondolat nyert, Ram és Granollers most kezdi a 4. játszmát, míg Radwanska 6:4, 7:6-tal küldte haza Pavljucsenkovát. Ez ugye 23 játék!

     
  • 2rokakoma2013augusztus30.17:16ÚjVálasz

    A női mérkőzésre írt tippünk természetesen csak egy ötlet, nem számoljuk bele a napi összesítésbe, ha nyer, fha veszít.

     
  • 1rokakoma2013augusztus30.17:13ÚjVálasz

    Aki élőben fogadna más teniszre is: Agnieszka Radwanska-Anasztazija-Pavljucsenkova, 19,5 játék felett (1,80) ajánlható.

    Most kezdődik a mérkőzés! Alábecsülik az oroszt, korábbi negyeddöntős és 4. fordulós, míg a lengyelnek ez a leginkább gyenge borítása, nem elég agresszív ezekhez a pályákhoz.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!