<>

 
 
 
Holland rangadó a javából: a Feyenoord a PSV csapatánál vendégeskedik szerda este és szerintünk az otthon félelmetes eindhoveni csapat megállítja a jól menetelő vendégeket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

A PSV már sok lehet a Feyenoordnak

Holland rangadó a javából: a Feyenoord a PSV csapatánál vendégeskedik szerda este és szerintünk az otthon félelmetes eindhoveni csapat megállítja a jól menetelő vendégeket.
Holland bajnokság
PSV - Feyenoord
Szerda, 20:45 óra

A PSV az előző idényben nagyon beragadt a rajtnál, így végül a 4. helyen ért célba. A keret azonban erre a szezonra összeforrt, melyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy 37 ponttal úgy vezeti a bajnokságot, hogy az üldöző Ajax 1 meccsel többet játszott nála. Otthon félelmetes: 7 meccsből hetet csont nélkül hozott és mindössze 1 gólt kapott, 21-t pedig lőtt, hétvégén a Twente csapatát küldték haza sima 2-0-al. Az El-ben is továbbjutott a gárda, ahol tavasszal majd a BL-ből érkező Zenit vár rájuk 2015-ben. A keretből 2 középpályás hiányzik majd Hiljemark és Schaars személyében, mindkettejük pótlása azonban megoldott.

A Feyenoord csapatát nyáron szétkapták: távozott többek közt a házi gólkirály Pellé, de Martins Indi, Janmaat és de Vrij távozása is komoly fejtörést okozott. A szezon nehézkesen is indult, de mostanra belelendült a gárda és 28 ponttal a 4. helyen tanyázik. A bajnokságban utoljára az Ajax ellen kapott ki még szeptemberben, azóta 7 győzelem és 2 döntetlen a mérleg. Hiányosságait azért jól mutatja az említett Ajax elleni vereség, vagy épp a hétvégi AZ elleni 2-2, de mondhatnánk még a Rijeka elleni 1-3-as vereséget is. Az El-ben továbbléptek, rájuk a szintén BL-ből érkező Roma vár majd. A hírek szerint a csapat egyetlen hiányzója a védő Mathijsen (6/0) lehet.

209. PSV - Feyenoord, 1 (1.90) - Tippmix

A PSV valóban összeért erre a szezonra, míg a vendégeket nagyon szétkapták nyáron, időbe került míg elkapták a fonalat és a komolyabb riválisok ellen azért sebezhetőnek bizonyulnak. Márpedig a PSV egy komoly rivális, holland szinte acélos támadójátékkal, jó védelemmel és otthon félelmetes teljesítménnyel. Rangadó a javából, a Feyenoord csapatát nem érezzük késznek arra, hogy itt akár 1 pontot is elraboljon!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!