<>

 
 
 
A vendégek Depor inkább a bajnokságra koncentrál, a galíciai 1-1 után ma csütörtökön a Malaga győzhet és továbbjuthat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.54

A visszavágón eljön a Málaga ideje?

A legjobb 16 közé jutás a tét a Király Kupában - a párharcok második felvonásait a napokban rendezik. Hőseink csatája egyelőre nem dőlt el, az első ütközetben ugyanis remiztek: 1-1 lett a vége a Riazorban
Spanyol Kupa
Málaga - Deportivo La Coruna
Csütörtök, 22:00 óra

A nagy kérdés persze az, hogy melyik klub veszi komolyan, vagy legalább is komolyabban a kiírást. A Málaga elméletileg meg is teheti, hiszen masszív középcsapattá vált. A néhány éve még a BL-ben vitézkedő halványkékeket elérte a válság, csapatnyi futballista igazolt el, ám az idén stabilizálódni látszik a helyzet. A hispán szakírók nem is vártak ilyen jó szereplést Javi Gracia együttesétől, amely jelenleg a 7. pozíciót foglalja el a La Ligában, pontszámban pedig tartja a lépést az EL-es pozícióban lévő alakulatokkal.

Camachóék elsősorban a La Rosalédáben vitézkednek, 5-2-1-es soruk tekintélyt parancsoló - csak a száguldó Real győzött náluk, de szűkösen (1-2). Antunesék formájára sem ehet panasz, hiszen az idegenbeli kupaiksz után két bajnokit is behúztak. Legutóbb a Celta vizitált délen, és noha két kezdő csatára is sérült volt Santa Cruzéknak, végül csak behúzták a három pontot. A párharc első felvonásában erősen felforgatott összetételben lépett pályára a Málaga, és ez várható a visszavágón is. Viszont a keret nem rossz, a helyettesek is minőséget képviselnek.

Tipp: Málaga - Deportivo La Coruna, 1 (1.54) - Tippmix

Victor Fernandez társulata végre elmozdult a vonal alól. A Depor újoncként vágott neki a bajnokságnak, és elsődleges célja élvonalbeli tagságának meghosszabbítása. Az északiak az előző idényben remek védekezésüknek is köszönhették a feljutást, ám az élvonalban már nem működik olyan jól a hátsó alakzat. Tochéék egy pocsék sorozatot zártak le hétfőn, amikor is az Elche ellen kiesési rangadót nyertek meg a Riazorban (1-0). A társaság elmozdult a vonal alól, azonban hátradőlésre, megnyugvásra semmi ok, hiszen nagyon tömör a tabella alsó fertálya.

Vendégségben nagyon nem megy a Depornak, 1-2-4-es sora ezt támasztja alá, egyetlen bajnoki sikerét még a szezon elején aratta az Eibarnál. A Cordobánál és az Espanyolnál összejött egy-egy pont, de gólt azokon a túrákon sem sikerült szerezniük a kék-fehéreknek. A bajnoki szereplés egyértelmű prioritást élvez a klubnál, ennek megfelelően az első mérkőzésen is erősen tartalékos összetételben küldte pályára alakulatát Fernandez mester. És ezúttal sem a legjobb tizenegy kezd a La Rosalédában.

A Málaga nyugodtan készülhet a kupameccsre, a Depornak viszont nagyon meleg a pite a bajnokságban. Nem csodálkoznánk, hogy ha a párharc második felvonásán is takarékos üzemmódban szerepelne a La Coruna-i együttes. Az első meccsen nem dőlt el semmi, csütörtökön viszont - meglátásunk szerint - a Málaga kivívja a továbbjutást. Tippünk ennek megfelelően: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!