<>

 
 
 
A Bilbao még tartalékosan is hendivel nyerhet, a Parma vesszőfutása Nápolyban folytatódhat, a Pittsburgh pedig az NHL-ben menetelhet tovább.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Napoli, Bilbao és NHL

A Bilbao még tartalékosan is hendivel nyerhet, a Parma vesszőfutása Nápolyban folytatódhat, a Pittsburgh pedig az NHL-ben menetelhet tovább.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

023. Pittsburgh - Colorado, 1 (1.76) - NHL alapszakasz, 01:00

A Pittsburgh egyelőre megállíthatatlannak tűnik keleten: a Tampa Bay ellen fontos rangadót nyert hazai közönség előtt úgy, hogy egyik ásza Crosby személyében nem is játszott. Erejét főként védelmének és kapusteljesítményének köszönheti: a 71 kapott gól nagyon jól mutat a nevük mellett, Fleury 92.7%-al véd, cseréje sem vall szégyent a maga 91.9%-ával. A támadósort továbbra is olyan nevek fémjelzik, mint: Kunitz, Malkin. Crosby vagy épp Hornqvist. Bennett, Kunitz és Sill sérült, a hírek szerint Crosby betegsége után már a csapattal edzett és szerepet is kaphat ezen a meccsen.

A Colorado szenved nyugaton: 27 pontjával az alsó régió tagja és nem nagyon van esély a feltámadásra a jelenlegi forma láttán, legutóbbi 5 meccséből 4-t elveszített és a legutóbbi 10-ből is csak négyet nyert meg. Támadásban 78 lőtt góllal a liga egyik legrosszabbja, védelme 98 kapott góllal szintén alsóházi szintet mutat. A center Mitchell (3G-3A) játéka kérdéses, a többiek bevethetőek. A két együttes más szintet képvisel, a Pittsburgh kerete erősebb és ha hozzák a pl. a Tampa ellen mutatott védekezést, akkor nem lehet gond az újabb győzelem bezsebelésével.

047. Napoli - Parma, 1 (1.30) - olasz bajnokság, 21:00

A 7. fogadja az utolsót a 16. fordulóban. A hírek szerint Benítez alatt erősen inog a nápolyi kispad, ami a legutóbbi 4 meccset elnézve nem is meglepő: zsinórban három iksz (melyek közül mindhárom nyerhető meccs volt), majd jött a Milan elleni zakó. Az El-ben ugyan csoportelsőként továbblépett a gárda, de ez szerény vigasz... A Parma idén egyelőre kilátástalan: 6 ponttal sereghajtó, 15 meccs alatt 16:34-es gólaránnyal áll, amely szinte mindent elárul az együttesről. Idegenben egy sikere van (Chievo 3-2), a Juve viszont pl. sima 7-0-al küldte őket haza... Nem nagyon látunk esélyt arra, hogy a vendégek épp most támadnak fel, pláne hogy Donadoni rengeteg sérülttel kell hogy számoljon. A Napolinak ez kiváló esély a formajavításra, így nálunk ez hazai!

057. Athletic Bilbao - Alcoyano, (0-1) 1 (1.61) - Spanyol Kupa, 22:00

A két együttes 1-1-ről folytatja a párharcot. Az Alcoyano az első meccsen közel állt a győzelemhez, de végül a Bilbao kicsikart egy döntetlent a 90. percben. A vendégek egyébként a harmadosztályban harcolnak, ahol tavaly a 6. helyen zártak és idén is az élbolyba tartoznak. Vendégként csupán 2-2-4 mérleget tud még saját osztályában is, nem nagyon jeleskedik támadásban. A Bilbao nehezen lendült formába, jelenleg az élvonal középmezőnyének tagja. Láthatóan problémát okozott neki a kettős terhelés, otthon azért hagyományosan erősnek mondható. Vélhetően az első meccshez hasonlóan a visszavágón is felforgatott baszk csapat várható a pályára, ettől függetlenül az osztálykülönbség még megvan a két együttes közt, szerintünk nem okozhat gondot legalább kettővel verni a harmadosztályú ellenfelet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!