<>

 
 
 
Valami érdekesre bukkantunk a magyar kosárligában, ahogy az NHL-ben is hatalmas oddsért fogadunk csütörtökön.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Magyar kosár mellé jégkorong

Valami érdekesre bukkantunk a magyar kosárligában, ahogy az NHL-ben is hatalmas oddsért fogadunk csütörtökön.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

006. Falco – Alba Fehérvár, 2 (2,26) – férfi kosárlabda bajnokság, 18:30

A Falco 7-4-es, az Alba 6-5-ös mutatóval áll az A-csoportban, mindkét együttes a kissé meglógó Kecskemét, Sopron, Atom triót üldözi. Markáns különbség mutatkozik ugyanakkor a formát illetően, hiszen amíg a szombathelyiek parádés idényrajt (zsinórban öt győzelem) után torpantak meg valamelyest, addig az Alba csak most éledezik. A Falco négyszer is kikapott a legutóbbi hat fellépésén, a Paks és a Kecskemét Szombathelyen is viszonylag simán nyert. A fő gond a védekezéssel van, a támadó szellemű alakulatot rendesen megszórta a Sopron (102-74) és a Kaposvár (100-84) is.

A fehérváriaknál új edző irányít és a soproni hölgyekkel szép sikereket elérő Székely Norbert új lendületet hozott. Szegeden győzött az Alba, majd óriási csatában, csak a hajrában maradt alul hat-hat ponttal Pakson és Kecskeméten, míg a Nyíregyházát egy negyed alatt leiskolázta. Ha a három amerikai által mozgatott együttes képes lesz szilárdan védekezni – ami végül is megvalósult a két nagy rangadón –, idegenben sem esélytelen. Sőt… Az előző idényben mindkétszer a vendégcsapat nyert, azt megelőzően az Alba oda-vissza elintézte a vasi csapatot.

020. Carolina - Toronto, 1 (2.49) - NHL alapszakasz, 01:00

Két eltérő formát mutató együttes találkozik egymással. A sereghajtó Carolina zsinórban 6 meccset veszített el, míg a Toronto a legutóbbi 6 meccsének mindegyikén győzni tudott. Azt azonban nem árt tudni, hogy a Carolina hatalmas meglepetésekre képes, így Tippmix-gyilkos meccsen verte idegenben a Pittsburgh csapatát simán (4-1) nemrégiben. Támadójátéka ugyan a liga legrosszabbja, viszont védelme stabil teljesítményre is képes, a 87 kapott gól egyáltalán nem mondható soknak. A Toronto acélos, viszony nagyon kemény meccseken van túl: az Anaheim, a Detroit és a Los Angeles volt az elmúlt napokban az ellenfél, mindet győztesen hozta a kanadai csapat. Támadásban acélos, Kessel vezetésével a liga egyik legjobbja. Furcsának tűnhet a tipp, viszont az NHL tipikusan az a liga, ahol a fent említett sorozatok pont ilyen meccseken szakadnak meg. Ha a Carolina képes lesz féken tartani a torontói támadójátékot, akkor kis szerencsével győzhet is és boríthatja a papírformát!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!