<>

 
 
 
A Benfica elleni zakó után vérengzést tarthat péntek este a Porto, ezt pedig a Setubal együttese bánhatja...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.33

A Setubal bánhatja a Porto dühét

A Benfica elleni zakó után vérengzést tarthat péntek este a Porto, ezt pedig a Setubal együttese bánhatja...
Portugál bajnokság
Porto - Setubal
Péntek, 21:30 óra

A bajnokság feléhez közeledve tekintélyesnek mondható hátrányba került a Porto a nagy riválissal szemben. A kék-fehérek 13 fellépésen 28 pontig jutottak, a Benfica 34-nél jár, a 3. Guimares ugyancsak 28-at gyűjtött. Az Estadio do Dragao-ban 5-1-1-es a mérlegük, a Benfica tréfálta meg, a Boavista mentett nála pontot. A BL-ben szárnyaló alakulatnál Julen Lopetegui vezetőedző szinte a teljes kerettel kalkulálhat, a Brahimi-Jackson Martinez támadópáros életveszélyesnek tűnik...

Az ellenfél egyébként is a Porto kedvenc ellenfeleinek egyike: 19 meccsből 28 kék-fehér siker egy remi mellett. Döbbenetes mutató! Az idén a zöld-fehérek 14 mérkőzésen 11 pontig jutottak, közel állnak a kiesőzónához, formájuk pocsék (három vereség zsinórban), idegenben pedig kutyák. 0-2-5-ös sorukhoz 3-14-es gólarány párosul... Egy meghatározó középpályás eltiltását tölti, egyik kapusa sérült, és egy bekk is kidőlt a sorból. Nem igazán biztató előjelek...

Főtipp

117. Porto - Setubal, (0-1) 1 (1.33) - Tippmix

Melléktipp

120. Porto - Setubal, 2.5 gól felett (1.44) - Tippmix

A helyzet a következő: a Portonak muszáj javítani a múlt heti vesztes rangadó után. Erre most jó alkalom adódik, hiszen egy pocsék passzban lévő kiscsapat látogat a Sárkány Stadionba. A zöld-fehérek gyengék támadásban (is), így gól tőlük nem várunk. Quaresmáéktól annál inkább! Sima 1-est várunk, hendisen, és jöhet a +2,5-ös opció is!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!