<>

 
 
 
A Celta-Almería derbin a hazaiak vesszőfutása szakadhat meg, a Bayern a Mainzot is simán verheti, míg a Crvena az Euroligában hozhatja a papírformát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Celta, Bayern és Euroliga

A Celta-Almería derbin a hazaiak vesszőfutása szakadhat meg, a Bayern a Mainzot is simán verheti, míg a Crvena az Euroligában hozhatja a papírformát.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

087. Crvena zvezda - Laboral Kutxa, 1 (1.38) – férfi kosárlabda Euroliga, 19:00

A D-csoport második helye a tét az utolsó fordulóban, mindkét csapat bejtott a legjobb 16 közé. A szerb Zvezda nagyot lépett előre ebben az idényben, hiszen a legerősebb riválisokkal szemben is győzelmi eséllyel lépett, illetve lép pályára. Különösen odahaza félelmetes, csak a csoportgyőztes Olympaikosz tudott győzni Belgrádban, ahol rendszerint 15-18 ezer szurkoló hajtja a csillagosokat.

A délszláv csapatokat tömörítő Adria-ligában hibátlan, 12-0-ás mérleggel álló Crvena zvezda 86-66-ra (Mitrovics 17, Zirbes 15, Marcus Williams 14 pont) győzött a baszkok otthonában, pedig a Laboral csakis a hazai mutatójának köszönheti a továbbjutását. Otthon 4-1-et, vendégént 1-3-at tud a Laboral, a spanyol bajnokságban pedig még nagyobb a szakadék. Az ACB-ligában 11. Navarro-csapat ötször nyert és egyszer vesztett Vitoriában, házon kívül viszont mind az öt meccsét elveszítette. Márpedig Belgrád nem az a hely, ahol sűrűn nyernek a vendégcsapatok…

099. Mainz - Bayern München, (1-0) 2 (1.60) - német bajnokság, 20:30

Nagyon megy a szekér a Bayern Münchennek, a bajorok elképesztő parádét rendeztek hétközben a Freiburg ellen odahaza. 31-szer lőttek kapura, ami elképesztő szám. Főleg ha azt nézzük, hogy ebből mindössze csak két gól született. Talán kijelenthető, hogy a csapaton kissé úrrá lett az év végi fáradtság, de azért még nem kell megijedni a hendikeptől. A Bayern ugyanis a Mainz ellen az utóbbi két fellépésén is magabiztosan nyert! Robert Lewandowski ugyan megsérült kedden, de ettől még elvileg játszhat. A Robben-Götze-Ribéry-Müller kvartett viszont biztosan bevethető. A Mainz nem sok vizet zavar az utóbbi időben, így már az is meglepő lenne, ha gólt tudna lőni a Münchennek. A bajorok magabiztosan, 2-3 góllal is leverhetik a középcsapatot.

114. Celta Vigo - Almería, 1 (1.55) - spanyol bajnokság, 20:45

Mindkét együttes botrányos formát mutat a bajnokságban: a Vigo zsinórban 5, míg az Almería 9 bajnokin maradt nyeretlen. A tabellán egyébként a hazaiak 20 ponttal a 8. helyen állnak, míg a vendégek 10 ponttal az utolsó előttiek. A Celta otthon 3-2-2 sorral és 11:8 gólaránnyal áll, az Almería pedig érdekes módon jobban szerepel idegenben, persze a 2-1-4 6:11 mérleg így sem annyira dicső. Mindketten kupameccset vívtak hét közben és mindkettejük ki is harcolta a továbbjutást hazai környezetben. A Celta kerete erősebb, védekezésben és támadásban is többet tud, mint a vendégek, ez pedig a pénteki bajnokin ki is jöhet, szerintünk 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!