<>

 
 
 
A Premier League és a Championship mellett a Bundesliga is terítékre kerül a szombati négyes tippsorunkon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Egy német, három angol

A Premier League és a Championship mellett a Bundesliga is terítékre kerül a szombati négyes tippsorunkon.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

138. Stuttgart-Paderborn, 1 (1,82) - német bajnokság, 15:30

A Stuttgart kezd bizonyítani és kimászni a gödörből, védelme még mindig rossz, otthon gyalázatos (1-1-5, 4-16), de a Paderborn süllyed, régóta nyeretlen, idegenben (1-2-4, 6-15) szenved.

144. Cardiff - Brentford, 1 (2.25) - angol másodosztály, 16:00

A Cardiff nem azt hozza, mint amit sokan vártak tőle, otthon viszont 7-1-2 sorával erős. A Brentford újoncként túlteljesít és vendégségben sebezhető, ezen az oddson megér egy próbát a hazai siker!

151. Nottingham - Leeds, 1 (1.68) - angol másodosztály, 18:15

A Nottingham erős középcsapat, kis szerencsével osztályozós helyet is megcsíphet - ehhez persze formajavulást kell mutatnia. A Leeds tavalyi önmagánál is gyengébb, idegenben 1-2-7 sorral borzasztóan teljesít, így a gólerős játékra képes nottinghami csapat ellen nem sok jót jósolunk nekik.

158. Tottenham-Burnley, 1 (1.50) - angol bajnokság, 16:00

A Tottenham nem meggyőző, főleg otthon, de majd' teljes kerettel, a Newcastle elleni 4-0-ból meríthet. A Burnley csodát tesz minden héten, de idegenben (1-2-4, 4-13) halvány, túlértékelt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!