<>

 
 
 
Tavasszal a félidei 3-0-ról kikapott a Győr a labdarúgó NB I-ben, most muszáj nyernie a Paks ellen a 6. fordulóban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Véget érhet a győri pechszéria

Tavasszal a félidei 3-0-ról kikapott a Győr a labdarúgó NB I-ben, most muszáj nyernie a Paks ellen a 6. fordulóban.
Labdarúgó NB I, 6. forduló
Győr-Paks - szombat 16:30 óra

A Győr a címvédő, a nyáron a keret jelentősen nem változott, erős maradt: két új igazolás épült be a kezdőbe, Wolfe és Mevoungou. A csapat eddig egy nagy csalódást, 0-4-1-es mérleggel és 6-7-es gólaránnyal. Az első két fordulóban egy-egy piros lap aknázta alá az esélyeit, de azt sem lehet mondani, hogy remekelt volna a pályán. A Ferencváros ellen már a javulás jeleit mutatta, egy döntetlenre rászolgált, de két nagy lövés vereséget ért. Pécsen egy újabb kiegyenlített mérkőzés következett, mielőtt a Videoton ellen idénybeli legjobb 45 percét játszva akár 2-3 góllal is vezethetett volna szünetben. Nem tette, némileg a vendégek felé hajló második 45 perc után igazságos az 1-1.

Győr-Paks, 1 (1,60) - Fogadj erre a Betclic-en!

A Paks a tavalyi 13. helyezett, a kerete átalakult, a szezon előtt azt hangoztatták a városban, hogy időre van szükség. A döntő igazolás a Kecskemétből kiváló, versenyképes csapatot varázsoló Horváth Ferenc kinevezése volt, aki egyelőre Tolnában is csodát művel. Egy közepesnek mondható keretből hozott ki szép győzelmeket. Igaz, Újpest a szünetben 3-0 is verhette volna a nyitányon, mielőtt egy kiváló második félidő után fordított. Aztán egy rosszul játszó Pécset és az akkoriban halvány Puskás Akadémiát verte, míg a Videoton ellen egy korai piros lap is kellett a 4-1-es vereséghez, igaz Horváth elismerte, a bajnokesélyes elle-n ez a keret még kevés. Legutóbb a Honvéd ellen egy gyenge meccsen az 1-1-nél többet aligha érdemelt.

A Győr vállán ott van a teher, a Videoton ellen még nem volt kötelező a győzelem, de most már igen. A Fradi ellen javult és a Vidivel szemben látott néhol egészen kiváló játékra lehet építeni. A Paksot kicsit túlértékeltnek érezzük az első néhány fordulóban aratott egy szerencsés és két elvárható sikere miatt, Éger visszatér a védelembe, ami fontos erősítés. Hazai oldalon sok a hiányzó, Strestík, Dudás, Takács, Sztanisics, Djordjevics, Nicorec és Nagy sincs, de a múlt héten sem voltak, a keret pedig kifejezetten mély. Most sikerülhet az áttörés, 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!