<>

 
 
 
A Southampton nem elég, hogy óriási válságba került, egy sor alapember sincs. A Cardiff az angol kettőben nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Hatodszor is kikaphat a Soton

A Southampton nem elég, hogy óriási válságba került, egy sor alapember sincs. A Cardiff az angol kettőben nyerhet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

144. Cardiff - Brentford, 1 (2.25) - angol másodosztály, 16:00

A Cardiff a tavaly PL-búcsú után egyértelmű céllal vágott neki a második vonalnak: vissza akar jutni az első osztályba! Ez azonban egyelőre nem ilyen egyszerű, hiszen gyászos vendég mérlege miatt mindössze a 11. helyen tanyázik 30 ponttal, 5 egységre az osztályozós helyektől. Otthon viszont erős: 7-1-2 hazai soránál csak 2 csapat tud jobbat és 18:11-es hazai gólaránya is rendben van. Pilkington (16/1), Manga (10/1) és Dikgacoi (2/0) bajlódik sérüléssel.

A Brentford is újonc, csak ők a harmadik vonalból érkeztek és egyelőre meglepően jól menetelnek - kérdés meddig tart ki ez a lendület? Egyelőre 37 ponttal az 5. helyen tanyáznak, vendégként viszont igencsak sebezhetőek 4-1-5 mérlegüket tekintve, nemrég még a gyengécske Huddersfield is verte őket (1-2). McCormack (14/1) sérülése a középpályán nagy érvágás, mellette egy másik középpályás és a cserekapus sérült. A Cardiff otthon jól teljesít, kerete erősebb mint a harmadosztályból érkezett ellenfeléé, amely ráadásul idegenben sebezhető, így ekkora oddson ajánlott a hazai megjátszása!

157. Southampton-Everton, 2 (2,85) - angol bajnokság, 16:00

Az 5. fogadja a 10. helyezettet a 17. fordulóban. Ha néhány körrel ezelőtt rendezik a találkozót, még a 2-es alatti oddson sem lepődtünk volna meg a hazaira, ám azóta eltelt hat mérkőzés, hat nyeretlen a Southampton részéről, ráadásul öt vereség. A hazai mérleg is tompult, zsinórban két zakóval, igaz a 18-6-os gólarány még mindig kivételes. Nehezíti a helyzetet, hogy két legjobb védekező középpályása nincs, ahogy egy kiváló támadó középpályás és néhány cserejátékos sem. Kérdéses a házi gólkirály és még egy kezdő középpályás. Az Everton csalódás, képtelen megindulni, igaz a sorsolása sem volt egy könnyű valami az utóbbi hetekben. Védelme továbbra is gyalázatos, a 24 kapott gól négyes holtversenyben ugyan, de a harmadik legrosszabb. Idegenben 2-3-3-as mérlege nem az igazi, akad néhány fontos hiányzó, de a kezdő így is erősnek tűnik. Sok hazai hiányzó, potenciál a vendégekben, 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!