<>

 
 
 
Szalai Ádám volt csapata, a remekül rajtoló Mainz látogat Huszti Szabolcs Hannoveréhez.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Mire megy a Hannover Huszti nélkül?

Szalai Ádám volt csapata, a remekül rajtoló Mainz látogat Huszti Szabolcs Hannoveréhez. Husztit három mérkőzésre meszelte el a Bundesliga Fegyelmi Bizottsága, így ezúttal ő biztosan nem segíthet együttesén.
Bundesliga, 4. forduló
Hannover – Mainz
Szombat, 15.30 óra

A hazaiak is jól kapták el a rajtot, a nyitányon a Wolfsburg ellen győzött 2–0-ra Mirko Slomka alakulata, s bár a második játéknapon a Mönchengladbach otthonában kapitulált (0–3), a legutóbbi fordulóban értékes sikert aratott a Schalke felett (2–1). Az előző szezonban a 9. helyen zárt az alsó-szászországi alakulat, pontjai nagy részét pedig otthon szerezte (45-ből 32-t), 17 meccsen 9 győzelem, 5 döntetlen és 3 vereség volt a mérleg.

Ami a vendégeket illeti, ahogyan azt már az elején is említettük, álomszerűen vette az első három fordulót Thomas Tuchel gárdája, a Stuttgartot (3–2), a Freiburgot (2–1) és a Wolfsburgot (2–0) is két vállra fektették, s jelenleg a Dortmunddal és a Leverkusennel holtversenyben a tabella második helyén áll a 10 pontos Bayern München mögött, mely minden előzetes várakozást felülmúl. A Bundesliga előző kiírásában tízedikként intették le a csapatot, idegenben viszont csak 3 sikernek örülhettek a Rajna-partiak, 7 döntetlen és 7 vereség mellett.

Tipp
Hannover – Mainz, a mérkőzésen 2 vagy 3 gól lesz (1.95) Betclic
Bátrabbaknak
Hannover – Mainz, X, (3.40)

Bár a Hannover Huszti személyében egyik vezérét vesztette el, nagy meglepetés jelentene, ha pont nélkül maradnának a HDI-Arénában. Ugyanakkor a menetelő Mainz ellen nem lesz könnyű dolguk, nagyon döntetlenszagú a mérkőzés, ezért inkább a gólok számára tippelnénk. Ha újra megnézzük az idei végeredményeket, a hat lejátszott mérkőzésből öt alkalommal 2, vagy 3 gól született, így ezúttal bízunk a statisztikában, s ezt a fogadás fajtát ajánljuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!