<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - vasárnap! Tippek, infók, nyeremény

Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben! Figyelem, állandó hozzászólóink közt minden hónap végén értékes nyereményeket (elsőként - december 31-én - 5000 forintért Tippmixelési lehetőséget) sorsolunk ki! Ziccer, ne hagyd ki!

Néhány érdekesebb vasárnapi összecsapás:

Olasz bajnokság: Sampdoria-Udinese, 15:00

A Sampdoria meglepetés, az utóbbi hetekben sok az X, de otthon veretlen (4-3-0, 11-5). Az Udinese kétarcú, idegenben (2-1-4, 5-9), defenzív és az utolsó hétből csak egyet nyert meg.

Angol bajnokság: Liverpool-Arsenal, 17:00

A Liverpool nyolc hazai bajnokijából csak három ment a határ fölé, de védelme rendre hibázik. Az Arsenalra is igaz ugyanez, és az utolsó tízből hétszer legalább három gólt érkezett.

Balotelli eltiltott, Sturridge időtlen idők óta sérült, marad támadásban Lambert és Borini ismét, igaz Sterling meggyőzőbb, ő kezdhet. Még akkor is ha három ziccert hagyott ki De Geával szemben. K. Touré visszatért a múlt héten, a szélsővédők, Johnson és Flanagan sérültek.

Az Arsenal még mindig sérültkrízissel küzd. Chambers visszatér a védelembe, igaz Koscielny és Monreal még mindig sérült. Ennél bőségesebb középpályát nehéz lenne találni, ám Özil, Wilshere, Ramsey, Arteta, Walcott, Rosicky és Diaby hiánya mégis brutális, Főleg úgy, hogy Oxlade-Chamberlain kisebb kérdőjel. A középcsatár Giroud lesz, aki kezdi visszanyerni formáját, így Welbeck kiszorul kissé balra.

Várható kezdő, Liverpool: Jones - Manquillo, Touré, Skrtel, Moreno - Lucas, Gerrard, Henderson - Lallana, Sterling, Markovics.

Várható kezdő, Arsenal: Szczesny - Debuchy, Chambers, Mertesacker, Gibbs - Oxlade-Chamberlain, Flamini, Cazorla - Sánchez, Giroud, Welbeck.

Spanyol bajnokság: Athletic Bilbao-Atlético Madrid, 21:00

A Bilbao kezdett talpraállni, a fogadók lassan visszanyerték bizalmukat, erre a reménytelen Cordoba otthonában verte meg. A félelmetes Baszkföldön... Szenvedett a csapat a másodosztályú Alcoyano ellen is a kupában, 1-0-val továbbjutva. Két kulcsember hiányzik, Laporte és Iturraspe helyét Gurpegui és Ibai Gomez ugrik be, ami azért nem olyan rossz pótlás.

Az Atléticót féltették az ősztől, döcögősen is kezdett, de utána nagyon ment a szekér, két váratlan kisiklást leszámítva. A Real Sociedad tartalékosan verte, míg a Villarreal igazolja a bukik néha túlzásnak tűnő támogatását. A hétközi X meglepetés a kupában, de kit érdekel, ha 3-0-s előnyből indultak. Alessio Cerci nem épült be, sérülése megoldható, viszon Mario Mandzukic eltiltása érzékeny veszteség, amúgy sem gyártja a gólokat a csapat annyira, mint Diego Costával.

Várható kezdő, Athletic Bilbao: Iraizoz - de Marcos, Gurpegui, San Jose, Balenziaga - M. Rico, Benat - M. Susaeta, Iker Munian, Ibai Gomez - Aduriz.

Várható kezdő, Atlético Madrid: Moya - Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira - Gabi, M. Suarez - Koke, Arda Turan, Griezmann - Jiménez.

Francia bajnokság: Bordeaux-Lyon, 21:00

Mintha visszaugrottunk volna 5-6 évet az időben. A Bordeaux és a Lyon újra igazi tét mellett harcol. Főleg a hazaiak csúsztak meg az utóbbi időben, most váratlan a jó szereplés, a világbajnok Willy Sagnol csodákra képes. A Lille elleni zakót kiesés követte a Ligakupában, illene javítani. Az első számú kapus, két védő, egy középpályás és egy támadó hiányzik, közülük ketten alapemberek.

A Lyontól sem várta senki, hogy a PSG és a Marseille nyomában lohol majd. Főleg úgy, hogy a nyáron elment az elmúlt évek gólkirálya, Gomis, míg a csapat agya, Grenier hosszú hónapokra kidőlt. Szerencsére Lacazette kezd kiemelkedni a liga szintjéből, a középpálya stabil, védelmére sem lehet panasz. Idegenben egy más csapat, 2-3-3-as mérleggel és például 3-0-s zakóval Saint Etienne-ben. Nincs új és fontos hiányzó.

Bordeaux, várható kezdő: Jug - Mariano, Pallois, Sane, Contento - Sertic, Plasil - Rolan, Khazri, Maurice-Belay - Diabaté.

Lyon, várható kezdő: Lopes - Jallet, Bisevac, Umtiti, Bedimo - Ferri, Gonalons, Tolisso - Fekir - Benzia, Lacazette.

 
 
  • 7rokakoma2014december21.14:14ÚjVálasz
    Idézet: Malteros
    Elche - Malaga V
    Fiorentina - Empoli H
    Sampdoria - Udinese H
    Vitesse - Heracles H

    össz odds: 9,45
    ...

    Naa, a Vitesse az Ajax után megkegyelmezett a Heraclesnak, még csak három. :)

     
  • 6rokakoma2014december21.14:12ÚjVálasz
    Idézet: peppe
    Newcastle - Sunderland H
    Liverpool - Arsenal H
    A. Bilbao - A. Madrid V
    Hertha - Hoffenheim H

    oddsz: 28.
    ...

    A Newcastle nekem nagyon meleg, egyáltalán nem győzött meg a Chelsea-t leszámítva az elmúlt hetekben. A Pool-Arsenalon bármit elképzelek, az Atléticót féltem Bilbaóban, a Hoffenheimben is látok fantáziát, nem lesz sima :)

     
  • 5rokakoma2014december21.14:11ÚjVálasz
    Idézet: topeSz88
    Sziasztok.

    Montenegró (H) vagy Svédország (V) végez a 3. helyen ,V

    Norvégia - Spanyolország ,H

    Villarreal - Deportivo ,H

    Ath. Bilbao - Atl. Madrid 1.
    ...

    Szép kis sor, a Villarreal már hozta is ;)

     
  • 4topeSz882014december21.09:22ÚjVálasz

    Sziasztok.

    Montenegró (H) vagy Svédország (V) végez a 3. helyen ,V

    Norvégia - Spanyolország ,H

    Villarreal - Deportivo ,H

    Ath. Bilbao - Atl. Madrid 1. félidő eredménye ,D

    Fiorentina - Empoli ,H

    St-Etienne - Evian Thonon Gaillard ,H

    Liverpool - Arsenal , Mindkét csapat szerez gólt, igen.

    Számomra ezek a mai legbiztosabbak.

     
  • 3peppe2014december21.09:18ÚjVálasz

    Newcastle - Sunderland H
    Liverpool - Arsenal H
    A. Bilbao - A. Madrid V
    Hertha - Hoffenheim H

    oddsz: 28.

     
  • 2Malteros2014december20.22:26ÚjVálasz

    3/5 be:

    Ath. Bilbao - Atl. Madrid H
    Torino - Genoa V
    Liverpool - Arsenal V
    Elche - Malaga V
    Newcastle - Sunderland D

     
  • 1Malteros2014december20.22:23ÚjVálasz

    Elche - Malaga V
    Fiorentina - Empoli H
    Sampdoria - Udinese H
    Vitesse - Heracles H

    össz odds: 9,45

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!