<>

 
 
 
West Ham-Stoke meccs következik az angol bajnokság harmadik fordulójában. Két tipikus középcsapat csatáját várhatjuk, amely nem valószínű, hogy dúskálni fog a gólokban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.72

Nem várható gólgála Londonban

West Ham-Stoke meccs következik az angol bajnokság harmadik fordulójában. Két tipikus középcsapat csatáját várhatjuk, amely nem valószínű, hogy dúskálni fog a gólokban. Egy minimális előnnyel viszont behúzhatja a West Ham a találkozót.
Premier League
West Ham United-Stoke City
Szombat 16:00 óra

Jól szerepel eddig idén a West Ham, hiszen egy győzelem mellett egy döntetlen van a csapat neve mellett. Előbb 2-0-ra legyőzték otthon az újonc Cardiffot, majd 0-0-t játszottak a Newcastle United otthonában. Az eddigi meccsek alapján kijelenthető: nem dúskálnak a gólokban, hiszen bár rengeteg helyzetet alakítanak ki, betalálni mindössze kétszer sikerült eddig a bajnokságban, a védelmük viszont nem rossz, úgy tűnik, erre alapoznak. A hétközi Ligakupában szintén egy sovány győzelemre (2-1) futotta a negyedosztályú Cheltenham ellen, bár ott a kezdőcsapat főbb tagjai pályára sem léptek. Első számú csatáruk, Andy Carrol továbbra is sérült, és Diarra sem bevethető.

A Stoke a bajnokságot egy idegenbeli vereséggel kezdte (1-0 a Liverpool ellen), majd otthon legyőzte 2-1-re a Crystal Palace-t. A csapat elsősorban a védelmére épít, már tavaly is ez volt a taktikájuk. Az új menedzser, Mark Hughes csak annyit változtatott a taktikán, hogy a formációt 4-1-4-1-re módosította. A Stoke ellen szól viszont, hogy idegenben nem igazán megy a csapatnak, tavaly mindössze kétszer nyertek, nyolc döntetlen és kilenc vereség mellett A hírek szerint a teljes keret rendelkezésre áll.

Főtipp
West Ham-Stoke, 2,5 gól alatt (1.72) Betclic
Bátrabbaknak
West Ham-Stoke, 1 (1.90)

A két csapat a tavalyi évben 1-1-et játszott az Upton Parkban, míg a Stoke pályáján 0-1-es vendég siker született. Gólokban egyik meccsen sem dúskáltak, és a két csapat taktikai felfogása miatt most sem várunk mást. Egy egygólos hazai győzelem azonban összejöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!