<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Deák Bill Gyula Arsenal- és Atlético-sikert vár

Hétvégi sztártipp rovatunk szereplője ezúttal a zene világából érkezik; a köztudottan futballrajongó Deák Bill Gyulát, a blues királyát kértük fel egy kis esélylatolgatásra.
Bremen – Dortmund, 2

- A Dortmund szereplése óriási csalódás, ugyanakkor nem reális a tabellán elfoglalt pozíciója. El kell indulniuk felfelé, szerintem elhúzzák a brémaiak muzsikáját...

Roma – Milan, 1

- Roma-drukker vagyok, úgyhogy már csak ezért is hazai, de egyébként is jobb formában van a fővárosi alakulat, úgyhogy nem lesz kérdés, ki szerzi meg a három pontot.

Liverpool – Arsenal, 2

- Tovább folytatódik a Liverpool vesszőfutása, az utóbbi időben remeklő Arsenal győzni fog az Anfiled Roadon is.

Inter – Lazio, 2

- Erősen döntetlen szagú a mérkőzés, de az Interben mostanában nem érzem az átütőerőt, nem úgy a Lazióban. Véleményem szerint meglepetést okoznak a vendégek és nyerni tudnak Milánóban.

Athletic Bilbao – Atlético Madrid, 2

- A madridiak fájdalmas pofont kaptak a legutóbbi fordulóban, ezt mindenképpen ki kell javítaniuk, és ha nem is könnyedén, de nyerni fognak a Bilbao otthonában.

Bordeaux – Lyon, 1

- Habár a Lyon előkelőbb helyezést foglal el a tabellán, a Bordeaux otthonában nagyon nehéz dolguk lesz, olyannyira, hogy szerintem pont nélkül maradnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!