<>

 
 
 
Rangadó jön a Serie A 16. fordulójában, az utóbbi időben magára találó Milan a második Rómához látogat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Roma megizzadhat a Milannal

Rangadó jön a Serie A 16. fordulójában, az utóbbi időben magára találó Milan a második Rómához látogat.
Olasz bajnokság
Roma – Milan
Szombat, 20:45 óra

Rudi Garcia együttese akárcsak az előző szezonban, idén is az első számú kihívója a címvédő és most is éllovas Juventusnak. 15 lejátszott meccséből 11-et megnyertek a Farkasok, 2 döntetlen és 2 vereség mellett. Tottiék hazai mérlege még ennél is meggyőzőbb; a Stadio Olimpicóban megrendezett 8 bajnokiból hetet megnyertek, s csupán legutóbb a Sassuolo tudott egy ponttal távozni. Fontos hiányzók lesznek azonban hazai oldalon, leginkább az ősszel remeklő Miralem Pjanic kiesése okozhat fejtörést a fővárosiaknak, aki sárga lapjai miatt kénytelen a lelátóról figyelni az eseményeket. Holebasz és Astori szintén eltiltott, sérülés miatt pedig Manolas, Skorupski, Ucan, Toroszidisz, Castan és Balzaretti játéka kérdéses.

A Milan fontos rangadót nyert meg a legutóbbi fordulóban, Inzaghi tanítványai a Napoli ellen győztek magabiztosan (2–0). A sikerrel a piros-feketék a hetedik helyre léptek fel a tabellán, ám a 15 meccsen elért 6-6-3-as mutatónál alighanem mindenki többet várna a milánóiaktól. Vendégoldalon Niang, Torres, Rami Mastour és Alex sem teljesen egészséges, van Ginkel, De Sciglio és Abate pedig már hosszabb ideje sérült.

Tipp: Roma – Milan, mindkét csapat gólt szerez (1.70)

Mindkét együttesnek égető szüksége lenne a 3 pontra, hazai környezetben pedig a Rómának mindenképpen jobbak az esélyei. Mi mégis a gólokra fogadnánk, a két csapat ugyanis meccsei nagy részében minimum egy góllal megterheli aktuális ellenfele kapuját, erre az egymás elleni párharcban is jó esélyt látunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!