<>

 
 
 
A violák folytathatják remeklésüket a bajnokságban, az Empoli otthon nem okozhat gondot Vincenzo Montella csapatának.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.51

Tovább menetelhet a Fiorentina

A violák folytathatják remeklésüket a bajnokságban, az Empoli otthon nem okozhat gondot Vincenzo Montella csapatának.
Olasz bajnokság
Fiorentina - Empoli
Vasárnap, 15:00 óra

Legutóbbi négy meccséből hármat megnyert a lila mezes alakulat, a listavezető Juventus ellen pedig értékes pontot szereztek a firenzeiek, önbizalomtól duzzadva várhatják tehát a folytatást. A tabellán 8. a gárda, 6 győzelmet, 5 döntetlent és 4 vereséget tudnak felmutatni az eddig eltelt 15 fordulóban. Hazai környezetben viszont némi meglepetésre nem igazán brillíroznak a violák, 2 siker, 3 iksz és 2 kudarc a mutató. Babacar, Lupatelli, Bernardeschi és Rossi harcképtelen, Manuel Pasqual viszont a hírek szerint újra bevethető.

Ami a vendégeket illeti, nincs rossz formában Maurizio Sarri csapata sem, hiszen bár legutóbbi három meccsén a Torino, a Napoli és az Atalanta ellen "csak" döntetlenre futotta az erejükből, előtte két vállra fektették a Parma és a Lazio együttesét, így már 5 veretlenül megvívott találkozónál járnak. A pontvadászatban ennek ellenére jelenleg csupán a 15. a gárda, 3-7-5-ös mérleggel. Vecino eltiltása miatt biztosan nem léphet pályára, ahogyan a sérült Guarente-Laurini duó sem, Mchedlidze és Perticone játéka pedig kérdéses.

224. Fiorentina - Empoli, 1 (1.51) - Tippmix

Hiába az Empoli jó formája, a Fiorentina meggyőzőbb az utóbbi időben, így mi a hazaiak mellett tesszük le a voksunkat, a papíron meglévő erőfölényt szerintünk a pályán is érvényesítik majd a hazaiak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!