<>

 
 
 
Megtaláltuk a legjobb tippet a Stoke City-Chelsea-re és a Juventus-Napolira, de jövünk még két mérkőzéssel.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: Chelsea, Juve-Napoli, és...

Megtaláltuk a legjobb tippet a Stoke City-Chelsea-re és a Juventus-Napolira, de jövünk még két mérkőzéssel.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

027. Juventus-Napoli, 1 (1.95) - Olasz Szuperkupa, 18:30

Dohában csatáznak, a Juve keretre és eredményekre jobb, még ha nincs is topformában. A Napolinál Benítez állítólag távozóban, a keret többet tud, de tartós kudarcaival nem bízunk benne.

038. Red Bull Leipzig-1860 München, 1 (1.61) - német másodosztály, 18:30

A Lipcse védelme a legjobb, otthon főleg, igaz most botlott. Jobb erőkből áll, az 1860 dobogó helyett szétesett, az edzőváltás se használt, egy hónapja nyeretlen, idegenben felemás.

036. Braga-Pacos Ferreira, 1 (1.70) - portugál bajnokság, 20:00

A Braga tele önbizalommal a Benficát kupából való kiejtése után, otthon (5-1-0, 12-2) félelmetes. A Pacos megúszta a kiesést, erőn felül teljesít, de nem idegenben (2-2-2, 5-7). Bajban lesz!

042. Stoke City-Chelsea, 2,5 gól felett (1.79) - angol bajnokság, 21:00

A Chelsea oddsa rablás, az Arsenal 2,10-et kapott. A Stoke otthon, a CFC idegenben pluszos a 2,5 feletti tabellán, utóbbi elkezdte kapni a gólokat, a City is nyíltabb, mint szokott.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!