<>

 
 
 
Kedden már érezni a karácsonyi hangulatot a kínálaton, két hokival és egy skót bajnokival szemezünk ezúttal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: Hearts, Ingolstadt és Chicago

Kedden már érezni a karácsonyi hangulatot a kínálaton, két hokival és egy skót bajnokival szemezünk ezúttal.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

055. Ingolstadt - Straubing, 1 (1.40) - német jégkorongbajnokság, 19:30

A Straubing simán sereghajtó, nem sok vizet zavar idén. Az Ingolstadt remek támadójátékának ez kiváló lehetőség kimászni a két meccse tartó gödörből, vendégként a Straubing rémesen gyenge (1-0-1-13), kedden is simán elvérezhet.

069. Chicago - Winnipeg, 1 (1.75) - NHL alapszakasz, 02:30

A Chicago remek támadójátékkal, jó védekezéssel ott van a Nyugati Főcsoport élén és tartja a lépést a Kacsákkal. A Winnipeg hullámzó, képes bárkit megverni, de támadásban nem túl erős, a jó védekezés pedig kevés lehető Chicagóban.

084. Cowdenbeath - Hearts, 2 (1.35) - skót másodosztály, 20:45

A Cowdenbeath a kiesés ellen küzd, otthon a legrosszabb (2-1-4, 7-14). A Hearts csőd szélére került, kiesett, de a Rangerst simán verve jut majd vissza. Óriási formában van (9-1-0, 26-4), ha valahol, idegenben botlik. De nem most.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!