<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - hétfő! Tippek, infók, nyeremény

Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben! Figyelem, állandó hozzászólóink közt minden hónap végén értékes nyereményeket (elsőként - december 31-én - 5000 forintért Tippmixelési lehetőséget) sorsolunk ki! Ziccer, ne hagyd ki!

Néhány érdekesebb hétfői összecsapás.

Olasz Szuperkupa: Juventus-Napoli, 18:30

Dohában csatáznak, a Juve keretre és eredményekre jobb, még ha nincs is topformában. A Napolinál Benítez állítólag távozóban, a keret többet tud, de tartós kudarcaival nem bízunk benne.

A hazait támogatjuk itt, de szerintem 1,85 alatt már nem éri meg. A gólokat nem erőltetném, elég defenzív a két csapat, a Napoli védelme ugyan sebezhető, ám a Juventus nem szórja úgy a gólokat a nagy rangadókon.

Sérült akad pár hosszú távra, Caceres, Barzagli hátulról, Asamoah és Romulo a középpályáról. Simán pótolhatók, Bonucci pedig visszatér. A másik oldalon sincs döntő új csapathír, Insigne, Albiol, Zuniga és Michu nem utazott.

Juventus, várható kezdő: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Pogba, Pirlo, Marchisio - Vidal - Tévez, Llorente.

Napoli, várható kezdő: Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Inler, Lopez - Callejón, Hamsík, Mertens - Higuaín.

Angol bajnokság: Stoke City-Chelsea, 21:00

A Chelsea oddsa rablás, az Arsenal 2,10-et kapott ugyanitt. A Stoke otthon, a CFC idegenben pluszos a 2,5 feletti tabellán, utóbbi elkezdte kapni a gólokat, a City is nyíltabb, mint szokott. Legutóbb 3-2-re kapott ki itt az éllovas, de előtte zsinórban öt mérkőzésen gólt sem tudott rúgni a Stoke neki. Rókakoma szerint gólok, valami 1-2 lehet a vége.

A Stoke City rapszodikus, a vártnál egy kicsit gyengébb, viszont az Arsenal ellen legutóbb a szezon legjobb játékával rukkolt elő. Krkic kisebb deréksérüléséből felépülve visszatér, ahogy a védelemben Muniesa és a középpályán Ireland sem.

José Mourinho teljes keretből válogat, így Courtois felépül Drogbával és Zoumával együtt. A védelem változatlan marad, a Matics-Fabregas csúcspároshoz is kár lenne nyúlni, elöl viszont a hét közepén pihentetett Oscar, Willian, Costa hármas kaphat lehetőséget.

Chelsea, várható kezdő: Courtois - Ivanovics, Cahill, Terry, Azpilicueta - Matics, Fabregas - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa.

A szó a Tiétek!

 
 
  • 4profitipp.hu2014december22.12:54ÚjVálasz

    Néhány ötlet hétfőre

    001. Jokerit - Dinamo Riga H 1,43
    005. Davos – Lugano H 1,79
    009. Zürich Lions – Servette 1,60
    031. Juventus nyeri a Szuperkupát H 1,41
    036. Braga - Pacos Ferreira H 1,70
    042. Stoke – Chelsea 2,5 gól felett V 1,79

     
  • 3eglerandrew2014december22.11:38ÚjVálasz

    Nekem ez a sor megy mára:

    Zürich Lions - Servette 1 (1,62)
    Anaheim - San José 1 (2,25)
    Stoke - Chelsea 2 (1,60)

     
  • 2topeSz882014december22.04:29ÚjVálasz

    Sziasztok.

    Davos - Lugano ,H

    Anaheim - San Jose ,H

    Sassari - Reggio Emilia ,H

    R. van Barneveld - R-J. Rodriguez ,H

    Juventus (H) vagy Napoli (V) nyeri a Szuper Kupát ,H

    Braga - Pacos Ferreira ,H

    RB Leipzig - 1860 München ,H

    Stoke - Chelsea: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz ,V

    200 Ft-os szelóra megéri, mit szóltok!? Szép Napot.

     
  • 1Malteros2014december21.21:52ÚjVálasz

    Kupa, ráadásul semleges helyszínen. Látok esélyt a hosszabbításra...
    Első tippsor:
    030 D (Juventus vs Napoli 2v3 gól)
    042 V ( Stoke vs Chelsea 2,5 gól over)
    Odds: 3,45
    Második:
    005. Davos – Lugano, 1 (1.79)
    009. Zürich Lions - Servette, 1 (1.60)
    031 Juventus (H) vagy Napoli (V) nyeri a Szuper Kupát H 1,48
    Odds: 4,24
    Harmadik: (3/5)
    032 Rizespor - Gaziantepspor D
    036 Braga - Pacos Ferreira D
    038 RB Leipzig - 1860 München H
    037 Rio Ave - Belenenses V
    035 Beitar Jerusalem - Hapoel Beer Sheva H

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!