<>

 
 
 
A Juventus formára, keret erejére és az egész őszre nézve is a Napoli fölé nő, behúzhatja az Olasz Szuperkupát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Juve bedarálhatja a kinlódó Napolit

A Juventus formára, keret erejére és az egész őszre nézve is a Napoli fölé nő, behúzhatja az Olasz Szuperkupát.
Olasz Szuperkupa-döntő
Juventus-Napoli
Doha, hétfő 18:30 óra

A Juventus az elmúlt évek állandóságából kilépve edzőt váltott. Benne van ebben a sikertelenség a BL-ben, de Antonio Conte új kalandja is az olasz szövetségi kapitányi poszton. A keret nem sokat változott a nyár folyamán, papíron ismét az olasz mezőny fölé nőtt. Egyelőre nincs is kérdőjel, Olyan egyértelműen nem tarolja le a mezőnyt, mint egy éve, de 12-3-1-es mérleggel és 34-7-es gólaránnyal így is nagyon erős, a Romát leszámítva nem lesz ellenfele. Idegenben is messze a legjobb, 6-2-1-es mérleggel és 14-3-as gólaránnyal. Erejét megint inkább a BL-ben mérhettük le, és Massimiliano Allegri sem tudott csodát tenni. Egy verhető csoportban az utolsó körig kellett, hogy harcoljon. Megtette, de valami akkor sem 100 százalékos. Hiába Fernando Llorente, Carlos Tévez és Álvaro Morata, kevés gólt rúg. Persze a Napoli ellen ez lehet annyira nem jön ki, de a Dortmund ellen igen. Sérült akad pár hosszú távra, Caceres, Barzagli hátulról, Asamoah és Romulo a középpályáról. Simán pótolhatók, Bonucci pedig visszatér.

027. Juventus-Napoli, 1 (1.95) - Tippmix

A Napoli a tavalyi nagy bevásárlás után bajnokesélyessé lépett elő papíron, de végül örülhetett a dobogónak, és a nyár végén óriási csalódásra a BL sem jött össze. Az ősz minden eddiginél rosszabbra sikerült Rafael Benítez irányíta alatt, így nem volt életbiztosítás rá fogadni. Novemberre talált magára, de azóta megint kicsit küzdős szakaszát éli, zsinórban három döntetlen után Milánóban kikapott. Ez döntő lehetett a hírek szerint. A La Gazzetta dello Sport szerint ugyanis Benítez viszonya egyre csak romlott a vezetőséggel, és a Milan elleni sima vereség nyomán mélypontra került. Állítólag kirúgják hamarosan, és a lap azt is hozzátette, hogy kihatással lehet a bizonytalanság a játékosokra. Valami tényleg nem stimmel, hiszen ez a keret többre hivatott a mostaninál. Idegenbeli 3-3-2-es mérlege halvány. Callejón nyolc, Higuaín hét gólnál jár, de ameddig ennyire rossz a védelme (20 kapott gól), addig mindegy. Insigne, Albiol, Zuniga és Michu nem utazott.

A Juventusban egy BL-mérkőzésen nem bíznánk, de a belső gondokkal küzdő, alul teljesítő Napoli ellen bevállaljuk. Eleve jobb keretre, formája és idegenbeli mérlege is kiváló olasz szinten, védelme nem nagyon hibázik, fontos hiányzó sincs. Potenciál pedig rengeteg akad, behúzhatja, de 1,85 alá nem mennénk azért az 1-es oddsával.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!