<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Megeszik a Tigrisek a Denvert?

Ott áll a rájátszás kapujában a Cincinnati Bengals, de ahhoz, hogy belépjen, le kellene győznie a Denver Broncost. Kőkemény meccs lesz.
NFL, 16. hét
Cincinnati - Denver
Kedd, 02:30 óra

Pocsékul teljesít odahaza a Cincinnati Bengals. Hiába van ott a rájátszás kapujában a csapat, ezt nem a hazai mérlegüknek köszönhetik. Otthon ugyanis legutóbbi két mérkőzését is elveszítette a Bengals. Pedig mindkettő nagyon fontos meccs volt, hiszen két csoportellenfél, a Pittsburgh és a Cleveland távozott innen győzelemmel. Sokan a rapszodikus teljesítmény miatt le is becsülik a Cincit, mi azért nem szaladnánk ennyire előre. A Bengals ugyanis a múlt héten döbbenetesen jól játszott a Browns ellen, 30-0-ra nyert a gárda. Ezt a formát pedig átmentheti a Broncos ellen is és kihozhat egy szoros meccset. Persze ehhez a támadók is kellenek, mert míg a védelem megállja a helyét, addig Daltonék képesek a bénázásra a nagyok ellen.

A Denver már kényelmesen várja a rájátszást, hiszen semmi sem befolyásolja a csapat csoportelsőségét. Éppen ezért engedhet ki kissé a gárda az utolsó meccsekre. Nem beszélve arról, hogy a klasszis irányító, Peyton Manning játéka erősen kérdéses. Már a Chargers ellen is le kellett cserélni, igaz, azt a meccset akkor könnyedén hozta a Broncos. A Denver tehát az agya nélkül is kellőképpen veszélyes, simán verhet bárkit még a csereirányítóval. Mi még is úgy gondoljuk, hogy most izzadhatnak. Idegenben azért sebezhető ez a csapat, hiszen nem csak a New England Patriots, hanem a sokkal szerényebb képességű St. Louis is képes volt győzni ellene.

Tipp: Cincinnati Bengals - Denver Broncos, hendikep +6.5 pont 1 (1.55)

A Bengals 2010 óta képtelen legyőzni a Broncost, és most sem állítjuk, hogy tuti a hazai. Azt viszont hisszük, hogy a Cinci képes lesz kihozni egy szoros eredményt odahaza. Bármi is lesz a végeredmény, szerintünk nem lesz több a két csapat között hat pontnál.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!