<>

 
 
 
A City hétvégi győzelmével befogta a tabellán a londoniakat, most Mourinho csapatán a sor, hogy visszaállítsa a 3 pontos különbséget.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.59

Stoke-ban sem hibázhat a Chelsea

A City hétvégi győzelmével befogta a tabellán a londoniakat, most Mourinho csapatán a sor, hogy visszaállítsa a 3 pontos különbséget.
Angol bajnokság
Stoke - Chelsea
Hétfő, 21:00 óra

A Stoke jelenleg 13. a bajnokságban, Mark Hughes együttese 5 győzelmet, 4 döntetlent és 7 vereséget számlál az eddig eltelt 16 fordulóban. A piros-fehérek 2 meccs óta veretlenek, legutóbb a Crystal Palace otthonában végeztek 1–1-re, előtte pedig a Britannia Stadionba fektették két vállra az Arsenalt, 3–2-es különbséggel. Otthon egyébként felemás a gárda mérlege, 7 találkozón 3-1-3 a mutató. Odemwingie, Teixeira, Moses és Sidwell hosszabb időre kidőlt, de a hírek szerint Muniesa, Krkic és Ireland játéka is kérdéses.

039. Stoke - Chelsea, 2 (1.59) - Tippmix

Ami a listavezető Chelsea-t illeti, a fővárosiak rendkívül meggyőző játékkal állnak a tabella élén, habár a közelmúltban egy váratlan Newcastle elleni vereségnek és egy sunderlandi 0–0-nak „köszönhetően” tetemes előnyük 3 pontra olvadta az első számú kihívó és címvédő Manchester City-vel szemben. Pellegrini együttese ráadásul már hozta a hétvégi kötelezőt, így egy meccsel többet játszva, de utolérte a kékeket. A 16 lejátszott meccsen elért 12-3-1-es mérleg több, mint elismerésre méltó, idegenben pedig 8 meccsen 4-3-1 ez az adat. Komoly sérültje nincs a listavezetőnek, de Zouma, Drogba, Ake és Courtois sincs 100 százalékos formában.

Ha a Chelsea komolyan gondolja a bajnoki címről szövögetett álmait, a Stoke-hoz hasonló kellemetlen ellenfelek otthonában is kötelező számára a győzelem. Szerintünk nem is fognak hibázni Hazardék és ha nem is sziporkázó játékkal, de begyűjtik a 3 pontot!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!