<>

 
 
 
Ez az oldal alapjaiban változtatja meg a hazai sportfogadási szokásokat. Mostantól teljes gőzzel előre!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fogadjunk, hogy nyersz!

Ez az oldal alapjaiban változtatja meg a hazai sportfogadási szokásokat. Mostantól teljes gőzzel előre!

A legjobb helyen jársz, ha nyerő sportfogadási tippekre, szakértő elemzésekre, bennfentes információkra, érdekességekre vágysz. A Profitipp.hu azért jött létre, hogy segítse és kiszolgálja a sportfogadókat: az ország legjobb elemzőit gyűjtöttük össze annak érdekében, hogy Te felkészülten fogadhass.

A 2013. májusa óta működő hivatalos Facebook-lapunkon már megszokhattátok, arra törekszünk, hogy minél több sportág eseményeit dolgozzuk fel. Ahogy az elmúlt hetekben tettük, a jövőben is foglalkozunk foci-, kosárlabda-, tenisz-, jégkorong-, kézilabda-, és baseballmeccsekkel, mint ahogy találsz majd fogadási tippeket más sportágak nagy eseményiről is.

Fogadjunk, hogy nyersz!

Egy-egy világverseny kapcsán avatott szakértők elemzik a történteket ­- természetesen elsősorban fogadási szempontok alapján, és az oldalunkon megtudhatod azt is, mit várnak egy-egy mérkőzéstől, fordulótól a külföldi bajnokságokban szereplő magyarok. A Profitipp.hu valamennyi látogatója számára ingyenes: nálunk nincs VIP-tagság, és kreditet sem kell vásárolnod, hogy hozzáférj az elemzésekhez.

Elég csak felkeresned az oldalt, s biztosítjuk számodra a naponta többször frissülő, informatív tartalmat. Mostantól teljes gőzzel előre!

A Profitipp.hu csapata

 
 
  • 4Eszter252014június08.11:25ÚjVálasz

    A profitipp.hu a legjobb, állítom, ebben a műfajban. Persze az ember mérlegeljen, mielőtt fogad, hiszen csak a halál biztos. Például a spanyol - salvadori meccsben nem éreztem az oldal által javasolt gólözönt, viszont 2 gólt igen. Úgy is lett. Vagy a Belgium - Tunézia mérkőzést is inkább hendikep "D"-re vettem a több gólos flamand győzelem helyett. Bejött (2-3 perccel a vége előtt született a győztes gól!) Szóval kedves franco 18, ez nem úgy működik, hogy "itt a buci, hamm, bekaplak..."

     
  • 3jasmin2014május11.15:41ÚjVálasz
    Idézet: franco18
    Persze, persze. Mégis többet buktam az itteni tippekkel mint nyertem velük!
    ...

    Ezzel én is így vagyok ! :/

     
  • 2feribadi2014május10.21:28ÚjVálasz

    Hát nem tudom, az elmúlt napokban szinte az összes nyert itt az oldalon ahogy néztem, jól kell kombinálni szerintem.

     
  • 1franco182014május10.12:20ÚjVálasz

    Persze, persze. Mégis többet buktam az itteni tippekkel mint nyertem velük!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!