<>

 
 
 
A tavaly a másodosztályban 11. fogadja a harmadosztály 5. helyezettjét a német 3. liga nyitányán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bennfentes infók Duisburgból

A tavaly a másodosztályban 11. fogadja a harmadosztály 5. helyezettjét a német 3. liga nyitányán.

A Duisburg már tavaly ősszel is küzdött akkor a keret hiányossága és viszonylagos gyengesége hatására volt sokáig sereghajtó. Végül sikerült összekaparni magát és a 11. helyet megcsípni. Ettől függetlenül a Német Labdarúgó-szövetség május végén úgy döntött, hogy a klub nem teljesíti a bajnokságban induláshoz szükséges elvárásokat, ezért a harmadosztályba sorolja. Ezóta óriási kérdőjelek övezik a klubot, eddig ugyanis 19(!) játékos távozott, köztük a tavalyi kulcsemberek.

Bundesliga 3
Duisburg-Heidenheim
szombat 14:00 óra

Fogadjunk, hogy nyersz!

A tragikus a történetben, hogy az akár 1 millió euróra is értékelt futballistákért a klub pénzt nem kapott, mivel szerződésük érvénytelenné vált. Mindössze 5-en maradtak a tavalyiak közül, 13-at igazoltak, így vannak 18-an, köztük 3 kapus, mindössze 5 középpályás és 2 támadó. Közepes szintű játékosok, egységről egyelőre nehéz beszélni, ráadásul az edzéseket is késve kezdték el. Egy felkészülési mérkőzést játszottak, idegenben verték 2-0-ra egy ötödosztályból feljutót. A csapat legjobbja, egy kezdő védő (32/5) eltiltott lesz szombaton.

A Heidenheim a tavalyi 5. helyezett a harmadosztályban, masszív csapat volt, 21-9-8-as mérleggel, 69-47-es gólaránnyal, idegenben is jó, 9-4-6-os mérleg mellé 31-26-os gólaránnyal. Egyetlen pont hiányzott a harmadik helyhez, négy a másodikhoz. Hat játékosa távozott, de tűrhetően igazoltak, négyen a harmadik ligából, ketten a negyedikből érkeztek. Az utóbbi napokban 1-1-et játszott az élvonalbeli Augsburggal, 1-0-ra verte a Stuttgart, legutóbb 5-1-re nyert egy kiscsapat ellen.

Egészen bátraknak

A Duisburgnál látható felfordulás és a Heidenheim stabilitása láttán a 2-essel érdemes próbálkozni. Már most szétfogadták a mérkőzést, így csak 1,81-1,90 kapható rá, érdemes lehet próbálkozni. Bátrabbak a -1-es (2,60) és a -1,5-es (3,37) ázsiai hendikepet is tehetik, a -2-es ázsiai már 6,70-et fizet.

Tipp: Duisburg-Heidenheim, 2 (1,85) Fogadható még: Duisburg-Heidenheim, 2, ázsiai hendikep -1 (2,60) Bátrabbaknak: Duisburg-Heidenheim, 2, ázsiai hendikep -1,5 (3,37)
 
 
  • 1rokakoma2013július20.15:40ÚjVálasz

    Enyhe fölényét végre gólra váltotta a Heindeheim, most már csak meg kell, hogy tartsa!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!