<>

 
 
 
Noha az Elche elkezdte gyűjtögetni a pontokat, a magára találó katalán óriás ellen szemernyi esélye sem lesz...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.46

Elche-Barcelona: mi jön a 3-0, 4-0, 5-0 után?

Noha az Elche elkezdte gyűjtögetni a pontokat, a magára találó katalán óriás ellen szemernyi esélye sem lesz. A Barca háromszor is tükörsimán intézte el a riválisát ebben az idényben.
Spanyol bajnokság
Elche - Barcelona
Szombat, 18:00 óra

A zöld-fehérek a 16. helyen tanyáznak 17 egységgel, a veszélyes zónát még nem sikerült elkerülniük: a vonal alatt tanyázó Almería 16-nál jár. Francisco M. Escriba Segura együttese viszont jó passzban van. No nem a kupaszereplésre gondolunk, hiszen ebben a kiírásban a Barca 9-0-lal ejtette ki Albacarékat. A La Ligában azonban tényleg felívelő pályát írnak le Jonathasék: három meccsen 7 pont, verték a Bilbaót, remiztek a Villarreallal és legutóbb kiesési rangadón diadalmaskodtak a Levante fölött. Biztató előjelek ezek mindenképpen. A hazai mérleg viszont pocsék(2-3-5), csak az Espanyolt és a Levantét tudták két vállra fektetni. A keret hiányos lesz, Pedro Mosquera, egy meghatározó középpályás ugyanis az év elején súlyos sérülést szenvedett. A középhátvédként szereplő Lombán letöltötte eltiltását, most visszatér a védelem tengelyébe.

178. Elche - Barcelona, (1-0) 2 (1.46) - Tippmix

A Barcelona mostanság ismét szebbik arcát mutatja. Az Anoetában elszenvedett vereség óta a katalánok megrázták magukat, rangadókat nyertek a címvédő ellen mind a La Ligában, mind pedig a kupában, és a Depor kivégzése okozott problémát a Riazorban. Luis Enrique - olybá tűnik - megtalálta az ideális kezdőcsapatot...

Messiék 42 egységig jutottak, idegenben 6-2-2-es sorhoz 16-5-ös gólkülönbség társul. A gránátvörös-kékek a 10 túrájuk közül mindössze háromszor kaptak gólt. A keretben lesznek hiányzók, de az alapcsapat egyben van. Felépült Xavi, és Mathieu is ott lehet a mai ütközetben, legalább is a keretben. A kapuban a kupameccshez képest lesz változás, a bajnokikon Bravo áll a vonalon.

Eddig ötször randevúztak a felek, 4-1-0 a mérleg a Barca javára, és az Elche még csak gólt sem tudott szerezni a katalánok ellen (16-0). No, ezúttal sem fog, legalábbis szerintünk. A kiscsapatra a Barca után kiesési rangadók várnak (Granada, Rayo, Eibar), úgyhogy Lombanék inkább azokra az ütközetekre kell, hogy koncentráljanak. Neymarék sima sikerével számolunk, a hendis V könnyedén jöhet, de adható a mindkét csapat nem szerez gólt opció is...

 
 
  • 1kazsubo2015január24.11:41ÚjVálasz

    Sziasztok,én ma csak a két nagyágyúra teszek.Barcelona és a Real
    Madrid.Sok sikert mindenkinek.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!