<>

 
 
 
Vasárnap kora délután pikáns rangadóra van kilátás Hollandiában: a címvédő Ajax a nyáron szétesett, de mégis a dobogóért harcoló Feyenoord csapatával találkozik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Gólzáporos hazai a holland rangadón

Vasárnap kora délután pikáns rangadóra van kilátás Hollandiában: a címvédő Ajax a nyáron szétesett, de mégis a dobogóért harcoló Feyenoord csapatával találkozik.
Holland bajnokság
Ajax – Feyenoord
Vasárnap, 12:30 óra

Az Ajax címvédőként vágott neki a szezonnak és egyértelmű célja idén is az 1. hely megszerzése, azonban az idei szezonra magára találó PSV ellen nem lesz egyszerű dolga. Támadásban idén is erős az együttes a maga 45 lőtt góljával és holland szinten a védekezés is rendben van. Otthon 8-1-1 mérleggel jól áll, de a PSV ellen 1-3 arányban elveszítette a rangadót még augusztusban, ennek köszönheti lépéshátrányát az eindhoveni csapattal szemben. A védelemben 2 hiányzóval kell számolnia, egy támadó pedig már régóta sérült.

A Feyenoord gárdáját sokan lesajnálták a szezon kezdetekor, hiszen rengeteg meghatározó játékosát adta el nyáron: Pellé, Janmaat, de Vrij és Martins Indi sem maradt a csapatnál. Nehezen is indult az idény, de immáron ott van az élmezőnyben az együttes 34 pontjával. Ugyan a PSV-Ajax kettőst nem fogja tudni megszorongatni, a bronzéremre jók lehetnek egy lendületes tavaszi idénnyel. Vendégként sem állnak rosszul: a PSV-t is kis híján meglepték (3-4), 15-6-os gólarányuk is árulkodó. Kazim-Richards és Toornstra bármikor veszélyes az ellenfelek kapujára. Egy védő régóta sérült, mellette egy 3 gólos támadóját kényszerül nélkülözni vasárnap.

Főtipp

Ajax - Feyenoord, 2.5 gól felett (1.70) - Tippmixpro

Melléktipp

221. Ajax - Feyenoord, 1 (2.15) - Tippmix

Mindkét együttes támadójátékában van potenciál. A Feyenoord bizonyította, hogy a rangadókra fel tudja magát szívni és 3 gólt vágott idegenben a holland porondon jól védekező PSV-nek. Azonban a mellette bekapott 4 gól egyben árulkodik is a védelmi gondokról. Ugyanez az Ajax oldalán is megfigyelhető. A gólerős támadójátékok és a kiélezett meccseken sebezhető védelmek miatt a gólok jó választás lehet, bátrabbak megpróbálkozhatnak az Ajax sikerével 2 feletti oddsért a hazai pálya és az erősebb keret végett.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!